Şimdi Ara

mondeo 1.6 titanium lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum.2008 model ford mondeo 1.6 titanyum aracıma hangi lpg yi taktırmalıyım.romano yada brc hangi kit uyar aracıma.birde lpg ile beraber yağlama aparatıda takılması gerektiğini bir usta söyledi gerek varmıdır.ilginize şimdiden teşekkürler.

• Mondeo 1.6 Ti-Vct 125 bg lik aracınızla benim Focus 1.6 Ti-Vct 115 bg lik aracın motoru aynı (Ufak bir yazılım farkı dışında) ..

Uzun süredir bu motorla ilgili LPG uyumunu araştırdım.. Motorun farklı yapısı dolayısıyla yüksek devirlerde sıkıntı yaratabiliceği söylenen bir motor.

Son olarakta Prins başlığınahttp://forum.donanimhaber.com/m_13650398/mpage_47//tm.htm#47466896

Sorumu sordum.. Son sayfayı linkledim size orda konuştuk baya okuyabilirsiniz..

Ti-Vct e Brcde olur neden olmasın ama Prins + Valve Care (yağlama sistemi) varken başka marka düşünmenin gereği kalmamıştır bence.. Belki Telefex GFI olabilir, onu henüz araştıramadım detaylıca..

Kolay gelsin..

• cevabınız için teşekkürler.
  • BRC my11 V3.02 ile VSR aktif hale getirilerek yüksek devirlerde benzin takviyesi ile yüksek devirlerde lpg kullanımından kaynaklanabilecek sıkıntılardan, subaplarda olabilecek sıkıntılara önlem olduğu belirtiliyor, detaylı bilgi konunun üstatlarının açtığı konu başlıkları altında mevcut....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec
    ..... Prins + Valve Care (yağlama sistemi) varken başka marka düşünmenin gereği kalmamıştır bence .....

BENCE de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.