Şimdi Ara

Mondeo Ghia & Glx farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nedir bu iki model arası fark millet.. ?
    10.000 ytl civarı donanımlı bakınıyoruz..
    Lpg taktırıcaz gerekirse ya da hazır bulursak alıcaz..
    Glx ve Ghia'nın karşılaştırmasını experlerimizden bekliyorum.:)
    ilginize teşekkür ederim..
    Temiz aranıyoruz ..
    varsa bilen çevresinden haber getirebilir bana...
    İstanbul ikamet..

• Cevabını bende merak ediyorum sorunun?
  • Bir örnek:
     Mondeo Ghia & Glx farkı
  • o fiyat o arabaya çok
  • aslında o kadar da büyük fark yok. biri pazarlıksız 11... ytl, diğeri yaklaşık 5 milyar pazarlık yapılarak 11 küsür ytl.
  • kaç para olmalıydı peki bu araba 5 milyar mı?
  • sevdiğin bir arkadaşın bu ghiaya alıcı olsa ona 16k civarında almasını tavsiye eder miydin??

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

kaç para olmalıydı peki bu araba 5 milyar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    insignia cosmo-sport farkı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en bariz fark jantlar icerdeki ahsap kaplama diye biliyorum
  • o donanıma aradaki fiyat farkı normal bence
  • Hakkatten baya bi donanım farkı var yaa
  • 2000 motor 98 model araba, maksimum 11bin ytl eder
    quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

kaç para olmalıydı peki bu araba 5 milyar mı?

• motorlari kaya gibi benim ablamda vardi satip fiesta aldık cok ii arabaydi bizimki glxdi yılbasindan once 12.300 e sattik onun motoru yagsız falan kaldi bana misin demedi bi sira radyator hortumu patlamıs 7yıl sonun da o su eksik gitti yine bana misin demedi ben o arabayi cok seviyodum cok 240 gordu o araba. cok ii yola cok tutunan bi araba o anilarim deprestı birden bence al en dogru araba o bide son olarak orta anadolunun yollarini bilirsiniz kamyonlar cokertmiştir yollari o yollarda gezmezdi tutunurdu (scorpio, passat, c max fiesta)hepsi geziyo o yollarda dogru tercihhh o araba

• Taş gibi arabadır Mondeo. Sapasağlamdır yani. GLX olan modellerde alaşım jant, maun kaplama göğüs,cruise control, yol bilgisayarı, elektrikli arka camlar(bazılarında var),sis farı digital klima(98 model ghialarda mevcut),CD player gibi bazı özellikler verilmiyor. Babamda var müthiş bir araba. 240 yapıyor banamisin demiyor. LPG taktirinca yakit derdinde otomatik olarak ortadan kaliyor. Sadece vergi problemin olacaktir. O konfora da o kadar vergi normaldir. Size tavsiyem 99 model almanizdir çünkü 2000-2002 model orta kasa Mondeolarda cruise control özelliği yok.Simdiden hayirli olsun
  • Ghia, eskilerden beri Ford modellerini donanımlı versiyonunu simgeler..
  • selam .. ghia ile glx arasındaki fark önceki mesajlarda belirtildiği gibi donanım farkıdır.. ford modellerinde ghia daha donanımlı versiyonu ifade eder.. yalnız belirtilen arabalarda ghia ile glx arasında çok fark var..ghia larda 4 hava yastığı cd çalar hız sabitletici alarm yol bilgisayarı ahşap kaplamalar.. elektrikli koltuklar var bu özelliklerin çoğu glx de yok.. tabi bu söylediklerim 96-2000 arasındaki mondeolar için.. bir kaç sözde mondeo için harika bir arabadır.. çok iyi yol tutar sağlam ve konforludur.. 98 model bir passatı 11 milyara kimse satmaz ama inanın passat ayarında hatta ondan üstün bir arabadır..
  • dikkatinizi çekerim ghia olanı otomatik
    fiyat tabiki birazz daha farklı olacak
    otomatik farkı 3-4 milyar veriliyor ilk alırken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.