Şimdi Ara

mondeo mu? vectra mı? hangisini almalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadasim daha once bir hafta kadar 2003 model Vectra 2.2 kullandim ve inanilmaz konforluydu.Performans bakimindan da oldukca guzeldi.Ama sen anladigim kadariyla 1.6 almak istiyorsun ama bu motor Vectra icin agir kaldigini soyluyorlar ben 2.2 kullandigim icin motor konusunda fazla yardimci olamayacagim ama konfor bakimindan sana garanti verebilirim.Tabi bu garantiyi mondeo yu kullanmadan veriyorum yani mondeo ile kiyaslayamam.Son karari yine sen vereceksin ikisini de test et hangisini begenirsen onu alirsin.

NOT:Sen sen ol sakin 2200 luk vectra lardan alma araba bir hafta bende kaldi 300 350 ytl lik benzin koymusumdur

quote:

Orjinalden alıntı: joz

arkadaşlar, 2004-2005 model ford mondeo 2.0 trend yada opel vectra 1.6 comford almayı düşünüyoruz...makasimum 26000 ytl üst limitimiz var.
    kullanıcısı olan ve bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim... teşekkürler...

• mondeo tabi ki
  • Seçenekler bunlar ise, ben alman arabasının her zaman bir adım önde olduğunu söylerim.

Ancak Mondeo da kötü bir araba değil!
  • Dogru ama bu sadece mercedes,bmw,audi,ve ve porsche icin gecerli. Opelin mondeonun karsisinda sansi yok, ama vectra konforlu arabadir unutmamak lazim. Ama abi ben almanyada yasiyorum burda opel pek tutulmuyor, imaj meselesi birazda, türkiyedede öylemi???
    quote:

Orjinalden alıntı: mrvirtuous

Seçenekler bunlar ise, ben alman arabasının her zaman bir adım önde olduğunu söylerim.

Ancak Mondeo da kötü bir araba değil!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.