Bildirim
mondeo mu? vectra mı? hangisini almalı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her şeyden önce şikayet sitelerine göz atmanızı öneririm.
Nihayetinde aldığınız araç garanti kapsamında olacak. -
Vectranın 1.6 motoru arac için düşük olabilir.. eğer konforun yanında performansta istiyorsanız mondeo daha uygun.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
Vectranın 1.6 motoru arac için düşük olabilir.. eğer konforun yanında performansta istiyorsanız mondeo daha uygun..
-
ikisinide almam ben olsam çok konforlu araçlar ama 2.0 motorun vergisi çok yüksek 1.6 motorda vectraya yetmiyor.c sınıfı en fazla 1600 cc corolla megane veya fokus almak daha mantıklı.2004 megane 175 lira bandrol ödüyor dediğin arabalar sanırım 475 ödüyor.yakıtı su gibi içmeleride cabası. -
eski değil de yeni mondeoların kasası çok güzel olmuş sıfır deseydiniz tamam performanslarını karşılaştıramam ikisinin belki ama kesin mondeo derdim.Ama 2005 model ise vectra diyebilirim -
iç mekanının kalitesi haricinde, her açıdan mondeo açık şekilde üstün ve bunun motor hacimleri ile bir alakası yok. -
donanımda yine üstün motor/performasn oranında yine üstün
hem adam hangisi üstün diye sormamış hangisini alayım demiş
quote:
Orjinalden alıntı: 19can84
iç mekanının kalitesi haricinde, her açıdan mondeo açık şekilde üstün ve bunun motor hacimleri ile bir alakası yok.
-
ford mondeo -
2'sini de almayın
Aslında şu görüntü bile yeterli
Her 2'side devrini tamamlamış sürekli arıza çıkarma eğiliminde ve de gelecek seneye modelleri yenilecek araçlar.
O segmentte başka araçlar var onları da değerlendirin, hatta bazen alt grubun kaliteli aracını almak üst grubun döküntüsüyle uğraşmaktan iyidir. -
tabiki vectra donanımı mondeoyu ezer geçer comfort bile -
mondeo -
joz sana şunu sölim benim bir arkadaşımda 1.6 elegance vectra var.bu araç 100 beygir ve bu güçarabanın ağırlığı altında eziliyomuş gibi geldi bana.ama motoru düşünmezsen benim fikrime göre kaliteli bir araç........... -
1.6 Vectra hiç düşünme bence. En az 2.0 olmalı o sınıf araçlar. Mondeo'yu ben de beğeniyorum. Bu yıl içinde yeni kasası çıkıyor ama senin bütçen zaten yeni kasa almaya yetmeyecek. Aynı durumda ben olsam kesinlikle Mondeo alırdım. -
Valla mondeo çok çirkin bi araç, arkadan hiç te sınıfının arabası gibi durmuyor ne öle rekli renkli garip arka stop tasarımı, Hyundai olsa markası tamam. -
Vectra daha iyi.Motor olarakta daha performanslı. -
mondeo -
vectra bence çok hoş bir araba.özellik,fiyat,performansı da yanyana koyunca vectra derim ben -
.ARKADAŞIM ARABADA KARAR KILABİLDİN Mİ? YOKSA ALDIN MI? HANGİSİNİ SEÇTİN, MEMNUN MUSUN? SARFİYATI NASIL? LPG DÜŞÜNÜYOR MUSUN? BİLGİLENDİRİRSEN MEMNUN OLURUZ.. -
dostum bende 2004 vectra c var 45000 km de aldım suan 71000 km de herhangi bir sorun yaşamadım nazar degmesin ve gayette memnunum eger çok hızlı araç kullanırım uçarım demiyorsan aile arabası konforlu,donanımlı,rahat bir araba istiyorsan al hiç durma derim saygılar...
Benzer içerikler
- opel corsa alınır mı
- fiat egea 1.3 multijet easy yorum
- boyalı araba alınır mı
- opel grandland 1.2 alınır mi
- toyota corolla efsane kasa tutulan modeli
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X