< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Seat Leon’mu Skoda Scala’mı? Hangisini alırdınız?
Seat Leon’mu Skoda Scala’mı? Hangisini alırdınız?
(En Son Oy Tarihi: 5.11.2024)
-
-
Hocam bence dandik dediğimiz bu iki model astra megane egea 308 focus gibi araçlardan 1 tık üstte bencequote:
Orijinalden alıntı: commandx
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni gelecek kasaysa leon. Şuan ki güncel kasaysa yine leon. Scala bana tipsiz geliyor.
-
plastik z rot kullanan araç mı focusdan üstte anlamadım?
polo platformu üzerine kurulmuş bi aracı bu kadar abartmayın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Seat ve Skoda da son dönemde öksüz bırakılan bazı modeller oldu. Rapid, Rapidspaceback ve Toledo.
Scala da bunu söylemek için erken ama sonu benzer olacak gibi geliyor bana.
Türkiye de devamı gelmeyen otomobiller ne yazık ki ilerleyen yıllarda kullanması ve satması sıkıntı olabiliyor.
Ben olsam rüştünü ispat etmiş Leon dan şaşmam.
-
Scala yeni ama Leon daha modern duruyor. Onun dışında Seat'lar çok problemli. Focus ya da Golf. derim.
-
Dünkü çocuk Scala mı? 99 yılından bu yana 2 milyonun üzerinde satmış, 2007-2008-2009 WTCC (Dünya Turing Otomobil Şampiyonası) şampiyonu Leon mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 21 Ekim 2020; 15:18:13 > -
ikisini de almazdım.
-
Yeni kasayı bekleyebilirseniz leon derim
Polo mu ?
evet polo vw polo
-
Bu hangi kasa Polo oluyor tam olarak ?
Volkswagen Polo MK1 .
-
Yani ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaşın Scala ile kıyasladığı yeni kasa veya şuan mevcut olan Leon’un Polo üzerine kurulduğunu mu söylüyorsunuz ?
hayır scala için dedim. mbq a1 platformu
-
Anladım .
Ama baktığımda Polo ve İbiza mqb a1 , Scala ise mqb A0 kullanıyor gözüküyor .
C segment olarak premium araçları ve Golf ü çıkardığımızda rakip olarak hangi araç kalite - f/p olarak bunlardan daha iyi ?
Gerçekten fikrinizi merak ettiğimden soruyorum .
çok pardon yanlış yazmışım scala ve polo MQB A0 platformu kullanıyor.
burdan da teyit ettim: https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_MQB_platform#MQB_A0
-
Leon kendini ispatlamış bir model,scala pek uzun ömürlü olacak bi modele benzemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
plastik z rot kullanan araç mı focusdan üstte anlamadım?
polo platformu üzerine kurulmuş bi aracı bu kadar abartmayın |
C commandx demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Yeni gelecek kasaysa leon. Şuan ki güncel kasaysa yine leon. Scala bana tipsiz geliyor. |
Tum muhendislik hesaplarini size teslim ettiler de, begenmeyerek mi bu yorumu yazdiniz hocam. Bir de bir suru kisi artilamis
Insignia.da da plastik z rot var. Muhendisligi hakkinda bilgi sahibi olmadiginiz konularda, kesin yargilar belirtmezseniz daha iyi olur |
Seat ve Skoda da son dönemde öksüz bırakılan bazı modeller oldu. Rapid, Rapidspaceback ve Toledo. Scala da bunu söylemek için erken ama sonu benzer olacak gibi geliyor bana. Türkiye de devamı gelmeyen otomobiller ne yazık ki ilerleyen yıllarda kullanması ve satması sıkıntı olabiliyor. Ben olsam rüştünü ispat etmiş Leon dan şaşmam. |
Egea ile Leon un tek benzeyen yanı ikisinin de 4 tekerinin olması . Bu kadar da iddialıyım . Golf ile o kadar bile benzemiyordur Hatta .
|
Plastik z rotunun ne dezavantajını yaşamışlar da böyle konuşuyorlar bende merak ediyorum. Bir de yol tutuş olarak segmentindeki en kötü araç olan leona rüştünü ispatlamış araç demezler mi
|
Moose teste bakarak yol tutuş değerlendirmesi yapmak yanlış, plastik z rot kullandı diye çöp olmaz, onca mühendis bunları düşünemiyor sanki. Leon çok eskidi ve kullanıcı kitlesi malum scala daha geniş ve yeni bir model yeni kasa leon varken eskisine ben para vermezdim.
|
Ya bı tek ben mi scalayi station wagon tipi bir araç olarak görüyorum gurbetçi arabası gibi.Hic hatchback duruşu yok zaten vw grubunun 2. 3.sinif kalitede bı arabası bı de ucuz da değil millet aliyo enteresan.Dsg de cabası .Neyse bugünlük yeter |
Benzer içerikler
- volkswagen yağ basıncı uyarısı
- egea depo kapağı kilidi
- 15 janta 16 lastik olur mu
- cam filmi çekildikten kaç saat sonra cam açılır
- mercekli far nedir
- corolla cross bagaj hacmi
- yeni 5008
- byd han
- renault logan
- 2024 passat sedan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X