2024 NİSSAN QASHQAİ VS VW TİGUAN HANGİSİNİ ALIRDINIZ ?
-
-
Tiguan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiguan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkisinide kullanmış biri olarak deneyimlerimi anlatayım. Qashqai içi daha küçük bagajıda daha küçük daha hafif araç. Tiguan kapıları daha ağır iç hacmi daha geniş içeriye daha az ses alıyor ve Tiguan daha ağır araç. Qashqai şehir içinde bir tık daha seri ama uzun yolda Tiguan sürmek daha keyifli. Şehir içinde de Qashqai sürmek daha keyifli. İkinci elde Tiguan daha çabuk satılır gibi. Tiguana bindiğiniz zaman daha sağlam araç izlenimi veriyor. Bence ikisininde test sürüşüne çıkın
Tiguan. Qashqai bu fiyatları hak eden bir araba değil. Ha gene Tiguan'a da 2700 vermezdim, orta donanımını alırdım.
-
alman sever olarak tiguan tabıkı
-
Tiguan, Volkswagen Volkswagen’dir
2.7 milyon çok ciddi bir para 80bin euro birkaç yıl önce tiguana verilecek deselerdi gülerdik galiba 2015 yılında full paket tiguanı yaklaşık 35bin euroya almıştım şu an resmen bizi seviyorlar
ikisini de değil, xtrail alır ferah ferah kullanırdım. qq çok dar, tiguan çok pahalı.
Tiguan net
qq hiçbir zaman 3008 tiguan tucson sportage levelinde olmadı hep bir tık altıydı
4x4 qq varken önden çekişli tiguan net olarak almam
Yalnız verdiginiz fiyatlar hatalı gibi geldi bana,o rakamlara e power alınıyor
elbette Tiguan ama o fiyatı kesinlikle hak etmez. VW yine burnu büyüklük yapıyor.
-
Hiçbiri
ID.6 bakardım
sarı site ; 1175005630
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 1 Ağustos 2024; 9:57:31 > -
Tiguana 2.7 milyon vermek için kafayı yemiş olmak lazım.
Qashqai de 2300 etmez.
Bu fiyatlara ikisini de almazdım.
Bu fiyatlara ikisinide almak aşırı saçma
1.800.000'e Skypack Qashqai alır geçerim.
İlla 2.300.000 vereceğim diyorsamda gider X-Trail alırım
-
ikisinin arasından tiguan ama o paraya değil.
geçen ay subaru bayisini aramıştım, 2.8 milyona forester exclusive bırakıyorlardı 2.0 motor ve awd...
-
2sini de almam o paraya premium marka c sınıfı araclar mevcut.1-2 yasında temiz az kmli arac bulunur.
-
Tiguan kalite olarak içinden geçer, etrafında zeybek oynar.
-
R Line ile N-Design paketi karşılaştırmak lazım. Bildiğim kadarıyla Tiguan'da elektrikli hafızalı koltuk yoktu paketlerde. Qashqai içinde Platinum Premium paketten tek eksiği elektrikli hafızalı koltuk ve elektrikli bagaj kapağı olan ama dıştan daha sportif duran paket N-Design.
N-Design aracıda 2 milyon civarına bırakıyor bayiler. Yani arada ki fark 400bin değil 700bin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tiguana 2.7 milyon vermek için kafayı yemiş olmak lazım.
Qashqai de 2300 etmez. Bu fiyatlara ikisini de almazdım. |
Benzer içerikler
- vitesi kontrol ettirin kılavuza bakın
- şanzıman terlemesi
- egm online ihbar işe yarıyor mu
- otomatik katlanır ayna açılmıyor
- rami oto pazari whatsap grubu yorumlar
- byd bayilik şartları
- haval türkiye"ye gelecek mi
- fiat topolino klima varmı
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- lexus nx fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X