İkisine de (ve başkalarına da) baktım. X-trail daha mantıklı geldi onu aldım. |
2024 NİSSAN QASHQAİ VS VW TİGUAN HANGİSİNİ ALIRDINIZ ? (2. sayfa)
-
-
hatalı fiyatı siz veriyorsunuz e-POWER Platinum Premium 2.579.900 TL
-
epower pp 2300 e alındı. tiguan rline opsiyonlu 2900. 600k iyi para. 100 200 fark olsa kimse qq almaz tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okudun sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlla suv olacaksa bu ikisi arasında tiguain, ama r line değil elegance.
Ama bu fiyatları kesinlikle edecek araç değiller. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.
Gidin düşük kmde 1-2 yaşlarında audi a4, volvo s60, bmw 3.20i falan bakın. Hem garantisi falan devam etmiş olur, hem de verdiğiniz parayı hak etmiş arabalar almış olursunuz. İmkanınız varsa gidin bu araçların içerisine binin oturun bir de tiguain'in içine oturun, sürün demek istediğimi anlarsınız.
Hatta illa suv olacaksa xc40 bakın. Çok daha kaliteli...
-
Makyajlı Tucson da bakılabilir.
Başarılı bir araç, tasarımı ya sev ya nefret et şeklinde ama bu iki araçtan da daha dikkat çekici ve modern duruyor bence.
İllaha bu ikisinden biri olacaksa Qashqai.
Ikisi arasında tiguan ama ikiside alınmaz. 2 5 milyonun üstüne çıkılınca direkt premiuma bakılır,
www.sikayetvar.comVolkswagen Tiguan Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/volkswagen/tiguan
VAG grubu yeni kasa çıkar çıkmaz alınmaz, yazılım, donanım, alternatör, elektronik sorunları ve üretim hataları 1 yılda anca giderilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 20 Ağustos 2024; 14:31:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Amaç sadece yerden yükseklik mi ?
Eğer öyleyse herhalde daha yüksekleri vardır
Bu araçlar C sınıfı
Premium araçlara geçilse bu paralara C sınıfı alınır ama beğenilmez muhtemelen
D sınıfına geçsen bu kez de hem bütçe yetmez hemde premium D lerin genişliği herhalde tatmin etmez
Ama öyle bir araç var ki hepsini sunuyor
BMW 220i active tourer
M sport paket oldukça dolu
Hem geniş hem C hem premium
1.5 sanırım 3 silindir elektrik destekli 170hp bir motor mevcut
Üretim yeri Leipzig / Almanya
Tahmin ettiğimiz gibi son derece mantıklı bu araç ilgi çekmeyecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 20 Ağustos 2024; 13:49:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 ay evvel ford kuga titanyum paket,yeni tiguan life paket veya qasqai skypack alabilirdim.. sonuçta toyota corolla croos flame x paket aldım. şu an için gayet mutluyum , 53 yaşında olunca arabaların oyuncaklı ,ışıldaklı olması çok fazla ilginizi çekmiyor. benim için az yakması ve fiyat olarak uygun olması + japonya üretimi olması tercih sebebi oldu. şu an için memnunum.
-
Tiguan'da yazılım problemleri olduğunu ben de okudum. Ama yeni nesil tüm araçlarda- marka fark etmeksizin- büyük-küçük yazılım sorunları var. Bunun dışında kesinlikle Tiguan'ı tercih ederim. Daha geniş ve kaliteli. Ayrıca bağımsız süspansiyonları da var. Quasqai'nin her versiyonunda bağımsız süspansiyon yok. R line yerine Elegance da tercih edilebilir. Volkswagen, premiumlar dışında otomobil piyasasının Real Madrid'i. Böyle bir gerçek var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 20 Ağustos 2024; 19:29:16 > -
2 serisi nerden çıktı? Bu araçların muadili x1 ve x1 tiguan’a göre çok dar. Ben tiguan alırdım. İçi ferah, geniş, kutu gibi hatlarıyla kafan tavana çarpmıyor asla. Ben seneye tiguan düşünüyordum ama kodiaq’a döndüm. O daha geniş ve aynı fiyat
Ben de 53 yaşındayım ama daha corolla alacak kadar içim geçmedi. Sen 70 hissediyorsan o senin sorunun.
2 si de o paralara alınmaz. Tucson belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı araba daha ucuza , x1 in active tourer a göre yerden yüksek olması dışında bir artısı varmı ?
Artı eksi bilemem, farklı tür araçlar. Biri mpv (modası geçmiş bir tür), biri suv. Ayrıca genişlik, yükseklik, uzunluk, her türlü x1 önde. X1 zaten yeterince dar. Mpvnin kralı scenic’tir. O bile tutmuyor türkiye’de. X1’in 2. Eli var, 2 serisinin 2. Eli zayıf.
Dedi, hayatında Toyota hybrid kullanmamış tipik vatandaş. Sen Aslan besliyeceksen yemini düşünme, bu kadar para vermişken çok yaksa da kronik sorunlu olsa da havalı görünsün mantığında devam et, bu yaştan sonra değişemezsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toyota hibrit biraderde var. Çok şikayetçi. Şirket aracı olmasa işim olmaz diyor.
Çok yakmak nedir yahu? Tsi bile çok yakmazken benimki tdi. Kronik sorunlu olduğu için herkes saldırıyor passat’a golf’e.
Değişmek istesem değişirim. Toyota daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Ağustos 2024; 1:13:2 >
-
İstanbul’da yaşıyorum. yeterince büyük mü? Dsg tık etmedi 6 yıldır.
Bu arada kısa mesafeli paylaşımlar yapmışsın. Corolla hibrid 3 değil 4 lt altına bile inemez uzun süreli istatistikte
Bu arada corolla hibrit biraderde var, çok şikayetçi. Çok bağırıyor, her tarafından vasatlık akıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Ağustos 2024; 10:35:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X