Şimdi Ara

Mondeo Titanium 61.000/i30 Elite 50.000--Mondeo alındı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titaniumu 61e bırakıyorlarsa selective'i 70altına bırakırlar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo al
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Titaniumu 61e bırakıyorlarsa selective'i 70altına bırakırlar mı acaba?

Avensis'i 55'e bırakırlar belki Cenk'cim.

Bir de Auris'i olan abimden bildiğim kadarıyla Toyota servisleri lpg'li araçlara bakarken maksimum özen gösteriyorlarmış. :)
  • ben de oyumu mondeo dan yana kullanıyorum,arada ki farka değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Bir de Auris'i olan abimden bildiğim kadarıyla Toyota servisleri lpg'li araçlara bakarken maksimum özen gösteriyorlarmış. :)

Abi 56000ya kesin bırakırlar+3000tl kit parası yine 60civarına geliyor. Birkaç haftadır opel yetkili servisin sürekli lpg ayarlarını bozması ve kablolarını sökmesi yüzünden lpg ile uğraşmaktan yılmış durumdayım. Bizim ustalarla lpg işi eziyet gibi oldu. Aynı fiyata dizel araç veriyorlarsa daha cazip gibi. Ama senin mondeo ile alakalı bilgilerini ve fikrini duymak isterim, gaza gelmeyelim fiyatı ucuz diye.

• mondeo derim, sonucta d sinifi. titanium donanimli paketi de gayet donanimli bence. icine oturup kapiyi kapatin, kapi sesi ve basinci hissedeceksiniz (ama bir vw kadar hissettirmeyebilir ) . ayrica, i30'un arka kultuguna oturun, boyunuz 1,80 den uzunsa basiniz tavana degecektir ki tecrube ile sabittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

mondeo derim, sonucta d sinifi. titanium donanimli paketi de gayet donanimli bence. icine oturup kapiyi kapatin, kapi sesi ve basinci hissedeceksiniz (ama bir vw kadar hissettirmeyebilir ) . ayrica, i30'un arka kultuguna oturun, boyunuz 1,80 den uzunsa basiniz tavana degecektir ki tecrube ile sabittir.

benim boyum 1.88 ve boyum tavana deymiyor?

hatta yeni çıkan clio larda bile kafam deymiyordu..

eski kullandığım d kasa corsa da da deymiyordu
  • quote:

quote:

quote:

Abi 56000ya kesin bırakırlar+3000tl kit parası yine 60civarına geliyor. Birkaç haftadır opel yetkili servisin sürekli lpg ayarlarını bozması ve kablolarını sökmesi yüzünden lpg ile uğraşmaktan yılmış durumdayım. Bizim ustalarla lpg işi eziyet gibi oldu. Aynı fiyata dizel araç veriyorlarsa daha cazip gibi. Ama senin mondeo ile alakalı bilgilerini ve fikrini duymak isterim, gaza gelmeyelim fiyatı ucuz diye.

Selective'e verilen parayı ileride satarken çıkaramazsın gibime geliyor valla.

Bir de Aston Martin çakması gelecek olan yeni Mondeo pazarı iyice kızıştıracaktır.

Bunları zaten çok sağlam olmadığını düşündüğüm ikinci el mondeo piyasasını dikkate alarak söylüyorum.

Bunlar işin ikinci el kısmı.

Benim testim sırasında aracın yalıtımını o kadar da etkileyici bulmadığımı hatırlıyorum.

Zaten eski kasa sayılabilecek bir araç ve makyajla geliştirildi sadece.

Test tüketimi de düşündüğüm kadar düşük çıkmamıştı.

Anlayacağın beni çok etkilemedi bu araç.

Ben olsam Mondeo yerine C-max titanium X-paket düşünürdüm.

60 bin civarı bir fiyata alınabilir.

Ama Avensis'i de mutlak değerlendirirdim bir kez daha.

En iyisi Mondeo ve gerekiyorsa (aklına yatarsa) Cmax ile test sürüşü yapıp kendin karar ver derim.

Birazdan sana pm atacağım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

mondeo derim, sonucta d sinifi. titanium donanimli paketi de gayet donanimli bence. icine oturup kapiyi kapatin, kapi sesi ve basinci hissedeceksiniz (ama bir vw kadar hissettirmeyebilir ) . ayrica, i30'un arka kultuguna oturun, boyunuz 1,80 den uzunsa basiniz tavana degecektir ki tecrube ile sabittir.

İsin en ilginç yani 1.80 boy ile insigniada arka koltukta tavana sıfır binebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

quote:

İsin en ilginç yani 1.80 boy ile insigniada arka koltukta tavana sıfır binebiliyorum

dostum o zaman senin beden uzun bacaklar kısa...

bende de bacaklar uzun

• @halukabi cmax-smax gibi araçlar pek ilgimi çekmiyor, sedan az yakan birşey lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

quote:

dostum o zaman senin beden uzun bacaklar kısa...

bende de bacaklar uzun

Demek ki olay tam boyda degil bel üstü ve bel altı boy

Bana diz mesafesi uygun olan araçta sana uygun gelmez herhalde

• Olaya bak.Dizel Mondeo Jetta ve Focus'tan uuz mu şimdi? Ben konuyu baştan beri 1.6 125HP motordur diye okuyordum.
  • Mondeo al abi, tank gibi araba. Pisman olmayacagini dusunuyorum.

• Kampanyalı fiyattan 8.000 TL daha ucuza bir fiyat; iyiymiş. Bundan 2 ay önce Focus fiyatı aldığımda anca 1500 TL inmişti gözü tok satıcılar.
  • raif abi hayirli olsun..

ne icin kullanacagini yazmamissin..

ayni secimi ben yapsam mondeo tercih ederdim..

kardesim araci pert etti lafi biraz supheli olmus :)

• quote:

İç mekan genişliği olarak i30 kendini çok ezdirmez ve hatta cam tavandan dolayı ferahlık açısından avantajlı bile olabilir ama sizin ikizlerden dolayı bagaj hacmi iyice önem kazandığından Mondeo daha uygun gibi sanki.

Bu arada i30 bagaj hacmi de 378 lt.

Mondeoda 493 lt.

Bence ilk fırsatta i30'un genişliğini ve bagajını bir daha incele.

Küçük gelecekse Mondeo'yu al geç.

Şimdiden hayırlısı olsun. :)

Evet iş aslında bagajda bitiyor.
    G.voyager ı sattıktan sonraki arayışımı biliyorsun.Bir türlü kısmet olmadı,bu gün direkten döndüğüm üçüncü ikinci el araba oldu.
    Ford S Max için Antalya ya gidiyordum,tam karar verdim,tamam geliyorum demeye ;aracı patronların bir tanıdığına sattılar.
    Ankaradan Hyundai Santa-Fe alıyordum,adamın biri İstanbuldan pazarlık bile etmeden koşa koşa gitti aldı.
    En son bugün de anlaştığım arabanın perte çıkması(ilerde kontrol edeceğim,kafamda bit yeniği yok değil) son damla oldu.
    Aslında i30 u almayı çok istiyordum ama senin de dediğin gibi bagaj benim kilit noktam.
    Yanlış bir karar vermek istemiyorum ama diğer arkadaşların da dediği gibi herhalde en mantıklı seçim Mondeo yu almak olacak.
    Aslında ikinci el S Max de alabilirdim ama adam gibi ikinci el bir araba yok.
    Neyse şimdiki planım,önce Mondeo yu almak,sonra kış çıkınca Nisan-Mayıs gibi Bmw yi satmak.Eğer durumum olursa onun parasıyla da önümüzdeki sene sonunda ikinci el bir suv almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Olaya bak.Dizel Mondeo Jetta ve Focus'tan uuz mu şimdi? Ben konuyu baştan beri 1.6 125HP motordur diye okuyordum.

ben de benzinli zannetim kampanyalı fiyattan 8.000Tl daha iniyorlarsa , 160 PS slevtive alınır 60.000'e turuncu deri koltuklusundan, donanımı zaten taşacak cinsten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Olaya bak.Dizel Mondeo Jetta ve Focus'tan uuz mu şimdi? Ben konuyu baştan beri 1.6 125HP motordur diye okuyordum.

valla iyimiş .bende benzinli sanıyorum.titaniumda bile gayet dolu .i 30un şansı yok bence:)

gerçi ne amaçla kullanıcaksınız oda ayrı mevzu.ama bütçeniz elveriyorsa tabiki mondeo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

raif abi hayirli olsun..

ne icin kullanacagini yazmamissin..

ayni secimi ben yapsam mondeo tercih ederdim..

kardesim araci pert etti lafi biraz supheli olmus :)

Şimdilik gündelik kullanacağım dostum.Kış çıkınca da inşaallah uzun yola da Mondeoyla gideceğim :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.