Şimdi Ara

Mondeo Titanium 61.000/i30 Elite 50.000--Mondeo alındı!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun,güle güle ağız tadıyla binersiniz umarım.
  • Arkadaşlar ne zamandır yazmaya fırsat olmamıştı.
    Aracı teslim aldım,yaklaşık 1500 km civarı yol yaptım.
    Orjinal lastiklerin 215/50/17 gibi az bulunur ve pahalı olduğundan kışlık lastik alırken,Kormetal 16 inch alaşım jant ve 205/55/16 ebadında Nokian lastik aldım.Sadece orjinal ebatta lastik alsaydım da aynı paraya gelecekti.
    Yakıt olarak,355 lirayla 1280 km civarı yol yaptım.Ortalama 30 kuruş altında,bence iyi bir değer.
    Araba 115 hp ve 270 nm torkla bence gayet yeterli.Şanzumanın vites aralarına alışmam biraz zaman aldı ama şu an sorun yok.Arabaya kalsa 90-100 civarı altıncı vitese attırmak istiyor.
    Direksiyonun yumuşaklığı,koltukların sertliği tam yerinde.Direksiyondaki tuşlar biraz dandik.
    Bagajı ve iç genişliği D sınıfına yakışır seviyede.
    Önceki kasada kapı açma kolları bana kötü geliyordu,aynı durum bu kasada da var.
    Benim ilk izlenimleri olumlu yönde.Düz vites tercih edebilenler için mutlaka düşünulmesi,bakılması gereken bir araba.D segmentinde bu aracın yeri bence daha üst sıralar olmalıydı fakat bence hakettiği yerde değil.Umarım yeni kasayla daha iyi yerlere gelir ama bu paralara da yeni kasayı vereceklerini sanmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Arkadaşlar ne zamandır yazmaya fırsat olmamıştı.
    Aracı teslim aldım,yaklaşık 1500 km civarı yol yaptım.
    Orjinal lastiklerin 215/50/17 gibi az bulunur ve pahalı olduğundan kışlık lastik alırken,Kormetal 16 inch alaşım jant ve 205/55/16 ebadında Nokian lastik aldım.Sadece orjinal ebatta lastik alsaydım da aynı paraya gelecekti.
    Yakıt olarak,355 lirayla 1280 km civarı yol yaptım.Ortalama 30 kuruş altında,bence iyi bir değer.
    Araba 115 hp ve 270 nm torkla bence gayet yeterli.Şanzumanın vites aralarına alışmam biraz zaman aldı ama şu an sorun yok.Arabaya kalsa 90-100 civarı altıncı vitese attırmak istiyor.
    Direksiyonun yumuşaklığı,koltukların sertliği tam yerinde.Direksiyondaki tuşlar biraz dandik.
    Bagajı ve iç genişliği D sınıfına yakışır seviyede.
    Önceki kasada kapı açma kolları bana kötü geliyordu,aynı durum bu kasada da var.
    Benim ilk izlenimleri olumlu yönde.Düz vites tercih edebilenler için mutlaka düşünulmesi,bakılması gereken bir araba.D segmentinde bu aracın yeri bence daha üst sıralar olmalıydı fakat bence hakettiği yerde değil.Umarım yeni kasayla daha iyi yerlere gelir ama bu paralara da yeni kasayı vereceklerini sanmam.

hayırlı olsun, hocam genişliği, cüssesiyle başbakanın konvoyundaki S kasa kadar oturaklı, heybetli duruyor bu araç televizyonda dediğiniz gibi yeni kasayla sizin dizel aldığınız paraya 1.0 Ecoboost 125 PS zor alınır, duyumunuz var mı yeni kasa ile ilgili bayiilerden , güya 2013 ilk çeyrekte Avrupa'da satıştaydı

• İlk defa bir araçla bir depoyla bin km nin üzerinde yol yapıyorum
     Mondeo Titanium 61.000/i30 Elite 50.000--Mondeo alındı!!
    Ziebart'ta cam filmi yaptırdım.Pahalı ama bence işlerini layıkıyla,olması gerektiği gibi yapıyorlar.
    Ziebart Bostancı'daki Giray Bey'in insanlığı da 10 numara,ayrıyeten buradan da teşekkür edeyim.

• quote:

İlk defa bir araçla bir depoyla bin km nin üzerinde yol yapıyorum
    ...

70 lt depo ile 1500 km yol yapılır bea.

Gerçi sen THY modunda gittiğin için iyi bile valla.

• Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

70 lt depo ile 1500 km yol yapılır bea.

Gerçi sen THY modunda gittiğin için iyi bile valla.

Bu sefer pek thy modunda olmadı.
    Bakalım kaç litre mazot alacak yarın burada paylaşırım.
    Yol bilgisayarı ortalama 5.6 litre gösteriyor ama sanki biraz daha fazladır gibi.
  • quote:

İlk defa bir araçla bir depoyla bin km nin üzerinde yol yapıyorum

Küçülen lastik çapı için kalibrasyon yapılmadıysa yine 1000 km'yi görememiş aslında :)

Bu arada hayırlı olsun.

Ford klasik ford mantığı ile değil ayrıntılarına özen gösterek üretseydi çok farklı bir yere gelirdi. Mekanik olarak segmentinin üstünde bir altyapıya sahip mondeolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Küçülen lastik çapı için kalibrasyon yapılmadıysa yine 1000 km'yi görememiş aslında :)

Bu arada hayırlı olsun.

Ford klasik ford mantığı ile değil ayrıntılarına özen gösterek üretseydi çok farklı bir yere gelirdi. Mekanik olarak segmentinin üstünde bir altyapıya sahip mondeolar.

Evet kalibrasyon yapılmadı,yine mi bin km yi geçemedik ;((
    Ne kadar farkediyorki bir hesaplasak..
  • quote:

quote:

Bu arada hayırlı olsun.

990 civarı oluyor
  • quote:

quote:

Bu arada hayırlı olsun.

Eğer baktığım sitedeki hesap doğruysa lastik çapı %2.358 azalmış gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.