Bilenle bilmeyen aynı olur mu FSI passatın nasıl gittiniğini herkes bilir tabiki mondeo ama türkiyedeki cahliliye kesimden dolayı passat daha iyi derler kim bilir ik aracın kaç devirde kaç hp ürettiğini tork bandını 4.5.viteste hızlanamasını ara hızlamasını rampadaki tepkilerini kapıyı açıp kapatıp örterek araç olan topluluktan ne beklenir
her zaman mondeoyu tercih ederim özellikle direksiyon sistemi ve yol tutuşta bırakın passattı bmw 3 serisi ile karşılaştırılır 01 07 kasayı 6 yıl 217 bin km kullandım yol tutuşta üstüne yok ama eğer 2 eli iyi olsun eş dost xx passat almış yakışır desinler diyorsanız passat alın şu an kullandığım araç saab 9-3 ile aynı yürüyeni sahip olsada yinede mondeonun yol tutuşu bir başka
bilen bilmeyen herkes konusuyor su forumda ya .. ben mondeo yu kullanmadım onun için birşey demicem ama passat gayet güzel kalite konforlu araçtır lpg takılamaması handikap yakıtıda cok değil aslında ama benzin li olunca haliyle fazla geliyor .. ben olsam 2 sinide seçmem onuda belirtiyim ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme