Bildirim
Mondeo vs Passat
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cevabını vereyim Passat.. Arkadaşlar açıklarlar -
Mondeo yol tutuş olarak iyidir, Titanium baya dolu bi araç. İki araçtanda performans beklemeyin. Mondeo bilmiyorum ama Passat FSİ motor lpg takılamıyor, takılsada verim elde edilemiyor. Ama passatın 2. eli daha canlıdır. İkisinide kullanın hangisi icinize sinerse onu alın.quote:
Orijinalden alıntı: omcool
Cevabını vereyim Passat.. Arkadaşlar açıklarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeta -- 6 Mayıs 2014; 21:08:05 > -
ford a lpg takılabiliyor. focus motoru var.quote:
Orijinalden alıntı: Meeta
Mondeo yol tutuş olarak iyidir, Titanium baya dolu bi araç. İki araçtanda performans beklemeyin. Mondeo bilmiyorum ama Passat FSİ motor lpg takılamıyor, takılsada verim elde edilemiyor. Ama passatın 2. eli daha canlıdır. İkisinide kullanın hangisi icinize sinerse onu alın.
Alıntıları Göster
vosvos takıntın yoksa mondeo yu öneririm
ama en doğru tercih gidip deneyip görmen 2 aracıda
-
Mondeo daha kalitelidir, passatin 2.eli daha iyidir.
2.el alacaksaniz mondeodan sasmayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Accord tavsiye ederim. -
mondeo tabiki daha iyi ama türkiyede araç alınca arabadan anlamayan topluluk çoğunlukta olduğundan mondeoyu 2.elde öldürüyolar yazık oluyor ülkemiz malesef araba cahilide çokquote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Accord tavsiye ederim. -
mondeo daha yüksek sürüş dinamiği viraj performansı olan bi araç vw passata göre daha sağlam ve güvenli ama yalıtım konusunda passatın eli daha güçlü 2.el konusunda da malzeme kalitesi ise yakı seviyelerde ama mondeo daha öndequote:
Orijinalden alıntı: RaceKıng26
mondeo tabiki daha iyi ama türkiyede araç alınca arabadan anlamayan topluluk çoğunlukta olduğundan mondeoyu 2.elde öldürüyolar yazık oluyor ülkemiz malesef araba cahilide çok
Alıntıları Göster -
Bunun üzerine hiçbir passat al yorumunun gelmemesi
2 tane kararsız dışında passat adı bile geçmemiş
Ben olsam 2.el önemli ise passat değilse mondeo alırım neden derseniz?
D sınıfı alma amacı konforsa dolu bir araç olmalı özellik bakımından o zaman mondeo önde ama şu var bir yanda da kullanmayacağınız şeylere para vermeyin zaten Hız Sabitleyici,far ve yağmur sensörü bir de ESP olduktan sonra zaten d sınıfı güvenlik anlamında zengin.
Bunların yanında bakılabilecekler tutulmayan araçlardır mesela MAzda 6 değişik bir öneri olur bakın derim ama 2.0 motordur ve 2.eli kötüdür. -
İkinci eli haricinde mondeo passat tan bir gömlek üstün.quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
D sınıfı alma amacı konforsa dolu bir araç olmalı özellik bakımından o zaman mondeo önde ama şu var bir yanda da kullanmayacağınız şeylere para vermeyin zaten Hız Sabitleyici,far ve yağmur sensörü bir de ESP olduktan sonra zaten d sınıfı güvenlik anlamında zengin.
Bunların yanında bakılabilecekler tutulmayan araçlardır mesela MAzda 6 değişik bir öneri olur bakın derim ama 2.0 motordur ve 2.eli kötüdür.
-
İki araçta neredeyse aynı kullanmadım ama ikisinde de yolculuk yapma şansı buldum iki araçtab hangisini seçerseniz seçin pişman olmazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: allstar34
İkinci eli haricinde mondeo passat tan bir gömlek üstün.
+1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Steelhammer
Merhaba,
2008 Mondeo 1.6 Titanium veya 2008 Vw 1.6 Passat'dan birini almak üzereyim.
Özellikleri hemen hemen aynı yakıt tüketiminde torkuna kadar.
Sizin tercihiniz hangisi olurdu.
Birde bu araçları kullanan arkadaşlar + ve - lerini yazabilir mi.
Teşekkürler.
Yakıt tüketimi ve performans gibi konularda Passat FSI değilse Mondeo ile boy ölçüşemez. Mondeo'nun fiyatı daha uygunsa hatrı sayılı bir miktar Mondeo alırdım, değilse Passat. Sırf ikinci elini düşündüğümden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Bunların yanında bakılabilecekler tutulmayan araçlardır mesela MAzda 6 değişik bir öneri olur bakın derim ama 2.0 motordur ve 2.eli kötüdür.
Bu tip konularda konuya avensisten girilip 508 den tut accorduna kadar çıkılıyor. Hatta bir ara dizel jetta, golfler gözüküyor küçük geliyor daha sonra karar yine passatta kılınıyor. Saygılarımla
-
İkisi arasında Mondeo..arkadaşlar nedenlerini de yazmışlar zaten..bir neden de ben ekleyeyim. .Passat'ın imajı neredeyse kolpa adam imajı oldu..Not;Öyle değilse bile en azından bende böyle bir duygu uyandırıyor. Kullananlar alınmasın şahsa özel bir tespit değil tabi ki..Ayrıca bir de Avensis i araştırın derim, duyduğum kadarı ile en sorunsuz D sınıfı deniliyor -
2009 Mondeo kullandığımizdan biliyorum araç sessiz, konforu çok üst düzey, Titanium zaten bayagi dolu bir paket, şehir içinde 1.6 motorun hantallığı anlaşılır ama uzun yolda 150 den aşağı inmezsin (yol tutuşta üstüne yok resmen yapısiyor araç) ama ben passat a hiç binmedim almadan önce ikisiyle de test suruslerinde bulun
Donanım olarak aynı dediğinize göre Passat FSI motora sahip.quote:
Orijinalden alıntı: tartekin
İkisi arasında Mondeo..arkadaşlar nedenlerini de yazmışlar zaten..bir neden de ben ekleyeyim. .Passat'ın imajı neredeyse kolpa adam imajı oldu..Not;Öyle değilse bile en azından bende böyle bir duygu uyandırıyor. Kullananlar alınmasın şahsa özel bir tespit değil tabi ki..Ayrıca bir de Avensis i araştırın derim, duyduğum kadarı ile en sorunsuz D sınıfı deniliyor
Bu nedenle LPG handikapı var. Mondeo ile yaktığınızın karşılığını alırsınız. Daha ekonomik olacaktır.
Üstüne 3 - 4 bin TL kadar fiyat fazlası var. (Comfort için) Exclusive biraz daha pahalı.
Passat'ın 2. el avantajı var deniliyor bence bu avantaj sadece dizellerinde geçerli.
1.6 FSI Passat'a o paraları verenler daha az vererek daha iyi motora sahip dolu dolu Mondeo'yu tercih edeceklerdir.
1.6 FSI, neredeyse Trendline Hitler motorlu versiyonundan daha ölü durumda. 2. el algısı hiç kafanızı karıştırmasın.
Her türlü Mondeo.
Ama şunu da eklemek gerek. Yeni göğüslü 2010 model Highline Passat olsaydı düşünülebilirdi.
-
Benim tercihim ikiside olmazdi. Avesis tercih ederdim.
Passat tercih ederdim ben bu ikisi arasında
quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Benim tercihim ikiside olmazdi. Avesis tercih ederdim.
Ek olarak 2.0 accord
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- param yok taksitle araba almak istiyorum
- passat variant neden tutulmuyor
- 2015 honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
- honda jazz yorum
- peugeot 3008 1.5 mi 1.6 mı
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik jogger
- uçan araba fiyatları
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X