Şimdi Ara

Mondeo yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki aracımda '205/55/16 michelin' marka lastik mevcut . Yakın bi tanıdığımız sadece 1000 km kullandığı '195/55/16 michelin' marka 4 adet lastiği bize verdi. Bu ebattaki lastikler aracıma uyar mı sizce ? Yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkürler.

• Bence uyar... Sadece taban genişliği biraz daha az, onun dışındaki ölçüler aynı...
  • taban daralır yüksekliğide azalır aracınızın.

etkileri.

yol tutuş kötüleşir.konfor azalır fren mesafesi uzar .tüketim azalır.

tabi bunlar düşük miktarda olur hissetmezsiniz.
  • Kaiser arkadaşın dediği şekilde araç tepki verir ve aracın orantıları bozularak paten kayan fil en benzer.
  • mevcut ebatları bile mondeo için çok küçük, 195 55 116 hiç olmaz...

zaten o ebatlar b sınıfı, biraz performanslı araçlar için kullanılır. yük endexi de mondeoya muhtemelen uymayacaktır.
  • Arada sadece taban farkı var tabanı biraz daha ince bir lastik uymayacak veya sıkıntı yaratacak birşey yok yükseklik ve alçaklıkda kazandırmaz çünkü yanak ikisindede aynı ''55'' o yüzden her hangi bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Arada sadece taban farkı var tabanı biraz daha ince bir lastik uymayacak veya sıkıntı yaratacak birşey yok yükseklik ve alçaklıkda kazandırmaz çünkü yanak ikisindede aynı ''55'' o yüzden her hangi bir sıkıntı yok.

Yanaktaki 55 sayısı, yanağın tabana olan oranını belirtir.
    Tabanı 205 olan lastikle 195 olan lastik arasında yanak yüksekliği farklı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah Allah ilk defa duyuyorum taban genişliğiyle yanak yüksekliğinin fark ettiğini ilginç
  • o lastikler kaç yıllık ?lastik ömrü ne durumda ?
    kullanma tarihi bitmemişse sizde çok km yapmıyorsanız bütçenizde uygun değilse takıp minimum sürede değiştirmenizi tavsiye ederim
    açıkçası böyle bir olaya pek girmem çünkü lastik aracın herşeyi
  • Lastikler daha 1 aylık.Sahibi lastikleri yeni takmıştı.Sonradan aracı satma kararı alınca eski lastikleriyle birlikte verdi.Bende bu lastikleri verip,fark ücreti neyse aracıma uygun ebatlarda lastik bakıcam.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.