Bildirim
Mondeo yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence uyar... Sadece taban genişliği biraz daha az, onun dışındaki ölçüler aynı... -
taban daralır yüksekliğide azalır aracınızın.
etkileri.
yol tutuş kötüleşir.konfor azalır fren mesafesi uzar .tüketim azalır.
tabi bunlar düşük miktarda olur hissetmezsiniz. -
Kaiser arkadaşın dediği şekilde araç tepki verir ve aracın orantıları bozularak paten kayan fil en benzer. -
mevcut ebatları bile mondeo için çok küçük, 195 55 116 hiç olmaz...
zaten o ebatlar b sınıfı, biraz performanslı araçlar için kullanılır. yük endexi de mondeoya muhtemelen uymayacaktır. -
Arada sadece taban farkı var tabanı biraz daha ince bir lastik uymayacak veya sıkıntı yaratacak birşey yok yükseklik ve alçaklıkda kazandırmaz çünkü yanak ikisindede aynı ''55'' o yüzden her hangi bir sıkıntı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: of dead
Arada sadece taban farkı var tabanı biraz daha ince bir lastik uymayacak veya sıkıntı yaratacak birşey yok yükseklik ve alçaklıkda kazandırmaz çünkü yanak ikisindede aynı ''55'' o yüzden her hangi bir sıkıntı yok.
Yanaktaki 55 sayısı, yanağın tabana olan oranını belirtir.
Tabanı 205 olan lastikle 195 olan lastik arasında yanak yüksekliği farklı olur. -
Allah Allah ilk defa duyuyorum taban genişliğiyle yanak yüksekliğinin fark ettiğini ilginç -
o lastikler kaç yıllık ?lastik ömrü ne durumda ?
kullanma tarihi bitmemişse sizde çok km yapmıyorsanız bütçenizde uygun değilse takıp minimum sürede değiştirmenizi tavsiye ederim
açıkçası böyle bir olaya pek girmem çünkü lastik aracın herşeyi -
Lastikler daha 1 aylık.Sahibi lastikleri yeni takmıştı.Sonradan aracı satma kararı alınca eski lastikleriyle birlikte verdi.Bende bu lastikleri verip,fark ücreti neyse aracıma uygun ebatlarda lastik bakıcam.Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X