Şimdi Ara

MONDİAL DRİFT HER TÜRLÜ BİLGİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz m drift almak istiyorum okullar başlayınca mı alsam yoksa kışın fiyatlar düşüyor o zaman mı alsam ? ikinci el mi yoksa sıfır mı ? ve modifiyie hakkında bilgi :))

• Oncelikle ikinci elini tercih etmemeye calis, sifirini alman daha mantikli bir secim olacaktir bence.

Motorlarda artık yaz ve kis arasinda cok bir fiyat farki olmuyor olsa olsa 100 lira anca oynar kanaatimce.

Okul olayına gelince okulunu aksatmamasina dikkat et, motor sonra da alinabilir ama egitim onemli unutma lütfen.

Modifiye konusunda youtube ve forumlarda cok fazla bilgi mevcut gerek cc yukseltme gerek gorunusunde yapilan değişiklikler olsun bircok bilgi bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALMANI TAVSİYE ETMEM İKİNCİ EL 2006 YBR BAK
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    derslerimi engelleyecegini sanmıyorum okulum biraz uzak hem git gel olarak hemde zevkim için almayı planlıyorum daha önce scooter sürmüştüm bir kaç kere sence başlangıç olarak uygunmu ?
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    bütçem en fazla 4 milyar a kadar çıkar
  • SametBiliş S kullanıcısına yanıt
    Tabiki baslangic icin uygun bir arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: SametBiliş

bütçem en fazla 4 milyar a kadar çıkar

kardeşim biliyorum sıfır km motor biraz şekil duruyor ama bu çinlilerin en büyük kozu sakın tipe kanıp motor alma allah rızası için çinli alma
    bu yeni çıkan 150 likleri var onları alsam daha mı mantıklı olur sence aralarında 100 lira gibi bi fark var ?
    drift kullanan çok kişi var hiçbirinden bi sıkıntı çıktıgını görmedim ama önerini dikkate alıcam yinede
  • quote:

drift kullanan çok kişi var hiçbirinden bi sıkıntı çıktıgını görmedim ama önerini dikkate alıcam yinede

bak kardeşim benim 2014 model mondialim var suan satıp bu ybryi almayı çok istiyorum...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-13-binde-has-japon-323346754/detay
    güzel motor ama genç motoru değil ben önce bu motorla bi sürmeyi tam öğreniyim sonra mt 09 almayı düşünüyorum ama o 2 3 sene sonraki konu olucak :)
    125lik hakkinda cok yazi gordum okudum ama 150 cclik hakkinda pek bir inceleme imkanim olmadi fkat benim duydugum kadariyla kullanicilari memnunmus ve tavsiye de ediyorlar.
    125 cclik olana nazaran daha guzel bir arac oldugunu soyluyorlar.

tamam kardeşim eyvallah sence egzostu değiştiriyimmi genel kullanıcılar değiştiriyor ?
    Evet o konuda motoru canli gorun derim eger hosunuza gitmezse degistirin, ogrencisin ekstra masraf olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

bak kardeşim benim 2014 model mondialim var suan satıp bu ybryi almayı çok istiyorum...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-13-binde-has-japon-323346754/detay

km si orijinalmiş knk kaçırma

supercharger diye bişey gördüm motorun hızını arttırıyomuş motora faydası veya zararı varmı ?
    Fayda olarak makine cc yukseltmis gibi olur makinanin verebileceginin ustunde peeformans elde edilir, zarari ise kullanıma bagli olarak asinmma yipranma gibi sorunlar olabilir.fakat guzel bir bakim ile cok buyuk bir sikinti yaratacagini dusunmuyrm.

eyvallah
  • ybr tavsiye ediyorlar ama ybr almayın yeni kasa ybr esd alın alacaksanız bunun dışında 150 mh drift alabilirsiniz 150cc cıktı. mondial'in.
  • elmalihome E kullanıcısına yanıt
    aynen gördüm oda güzel gözüküyor kırmızılıkları pek hoşuma gitmedi ama alıp boyatıcaz artık yapıcak bişey yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.