Şimdi Ara

Mondial mi, Asya Motor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
54.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mondial al asyamotor battı yedek parçasını bulamazsın

zealsun jinlun flnda fazla tutulan markalar değil

ayrıca alacağın yere sor servisi de onlardamıymış
  • dostum eğer sağlam mal istiyosan asyamotor al derim.Ama ben kendim 2 mondialim var 150 hs 110 ft.Çok memnunum şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı çokta seri motorlar ikiside 110 lukta 120 ,150 lik 135 ibre gördüma ama seçim senin tabiki yinede...
  • Mondialden şaşma ben 2 adet aldım ilki sorunsuzdu 2 cisi 1 hafta sonra aldım ve 6. kilometrede sorun çıkardı servise gittik buji kırılmış baktık ki buji neredeyse tenekeden diyeceğim şu mondiali al korkma ancak <buji ve tekerlek bilyalarını hiç beklemeden hatta hemen değiştir.
    buji olarak champion tavsiye ederim.. skf rulman taktır kendinde takabilirsin 8 ytl tanesi sorun değil
    geziye çıktık 15 saat hiç kapatmadan gezdik saat gibi arkadaşların kötülemesi anlamsız tabiki elin çinlisi sana iyi buji ve rulman takacak değil ama motor olarak honda yamaha gigi olmasada çokda aşa sayılmaz ne kadar olsada 8 bin ytl nerede 1.800 ytl nerde tavsiye ederim asya ile farkı sadece boya ve dış işçiliği başka farkı yok
  • Hayırlı olsun doğru tercih yapmışsın..
  • güle güle kazasız kullanman dileğiyle doğru tercih yapmışsın buarada.
  • honda
  • hiç biri
  • evt bencede hıc bırı
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturhan

Değerli görüşleriniz için teşekkürler. Gittim kırmızı bir Mondial 125 ZN aldım sonunda. Gayet de memnun kaldım ilk 250 km lik kullanımımdan. Tipi çok güzel her şeyden önce. Yalnız iki temel problem yaşamaktayım;

1) Farının uzunu da kısası da en fazla 3 mt önümü aydınlatıyor. Umarım sadece basit bir ayar sorunudur. 500-1000 km lik bakımda göstereceğim.

2) Arka far yanmıyor. Sadece fren sıkınca stop lambaları yanıyor. Geceleri görünürlük açısından önemli bir problem olabilir kullanım yerine göre. Tabii bu da basit bir ayar sorunu olabilir.

Bu konuları servisten sonra yazarım.

Son olarak da şunu söyleyeyim, Zealsun tavsiyesi için teşekkürler ama ben Mondial mi Asya Motor mu diye sordum. Çoğu insan da bunu soruyor. Dolayısıyla burada Zealsun un özelliklerini anlatmanın, tartışmanın hçbir yararı olmadığını düşünüyorum. "Zealsun Motor" gibi bir başlık açılmasını ve tartışmanın buraya kaymasını rica ediyorum.

ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM...

• mondial
  • arkadaslar uzgunum ama asya motor battı
  • mondial asya ya göre daha iyidir.hem motorda olsun hem serviste hem 2.el satışta
  • cın malı motorlar buyuk sorunn!!!
  • mondial
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tmax

arkadaslar uzgunum ama asya motor battı

Tmax arkadasim sen galiba hic gazete okumuyosun...butun gazteler yazdı..asya yı cok iyi tuccarlar almis ve suanda gumrukten cok hizli mal cekiyolar...ayrica 2007 de uretime geciceklermis...ben asya aldım..gercekten cok kaliteli motor...yedek parca biraz agır ama bu yeni sahiplerle biraz daha hızlanacakmıs...gazete linkleride aşşagıda...

http://www.haberler.com/haber_456288.asp

http://www.dunyagazetesi.com.tr/news_display.asp?upsale_id=276114

ayrica sabah takvim posta ve dunya gazetesi gibi pek cok gazetede gordum..

• ARKADAŞIM MOTOR ALCAKSAN YAMAHA VE HONDADAN BAŞKA MARKALARA BAKMA.SANA ÖNERİM HONDA BEAT VEYA HONDA ACTİVA OLACAK....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENİZN -- 8 Eylül 2006; 13:41:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DENİZN

ARKADAŞIM MOTOR ALCAKSAN YAMAHA VE HONDADAN BAŞKA MARKALARA BAKMA.SANA ÖNERİM HONDA BEAT VEYA HONDA ACTİVA OLACAK....

kardesim butceye gore tartisioruz...sen diosun honda...honda ile mondiali veya asya yı tartısmak dogru mu sence...
  • Sevgili arkadaşlar;

"Mondial mi Asya Motor mu?" diye sordum, teşekkürler, yardımcı oldunuz.

Onlar değil asıl şu, onlar değil asıl bu diyen sevgili arkadaşlar;

Bırakın Honda'nın Yamaha'nın scooter larını, gidin Harley Davidson alın, BMW falan alın; dandik o scooter lar!

Nasıl bir öneri? Saçma değil mi? Siz orada Honda'dan mondadan bahsediyorsunuz, ben zart diye çıkıp Harley alın diyorum...

"Mondial mi Asya Motor mu?" diye bir başlığa "en iyisi Honda" yazan sizler de aynı saçmalama eylemini duhul ediyorsunuz, bir zahmet başka başlıklara kayınız.

----------

Mondial 125 ZN ile 2600. KM'mi yaptım neredeyse 2 ayda. Yolların gayet kalitesiz olduğu bir yerde, genel olarak şehir içinde kullandım, ara ara şehirlerarası yol yaptım. Yakıt sarfiyatı KM'de ortamala 10 YKr. Bana gayet normal geldi.

İki kez periyodik bakım yaptırdım, yağ değişimleriyle birlikte 1. bakım 10 YTL, ikinci bakım 25 YTL tuttu. Bu da gayet normal geldi.

En ufak bir modifikasyon yaptırmadım, en ufak bir arıza sorunu yaşamadım.

Gayet ama gayet memnunum. 1500 YTL ye alınabilecek en güzel motordu sanırım. Estetik açıdan da pek beğendiğim Vespa'larla bile yarışır düşüncesindeyim.

Sanırım motorsikletin uzun ömürlü olması, 1000. km ye gelmeden dağılıp dağılmaması biraz da kullanımla ilgili bir şey. Akıllı, uslu kullanan biriyseniz hiç düşünmeyin, gidin bu motoru alın.

Bıyığı terleyen yeniyetmelerdenseniz, ilk kez bir motorsiklet alacaksanız, sürekli gaz kökleyerek, ara gaz vererek, 150 cc lik scooter'ın üstüne yatarak kullanacaksanız,nyak manyak hareketler yapıp bütün kadınların sizlere hayran olduğunu düşünecek zeka seviyesinde iseniz boşverin motoru falan, evde oturun, thehun.net e falan takılın.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturhan -- 9 Eylül 2006; 17:57:06 >

• ikisinide alma araba al
  • dostum asya al güzel karizmatik özelliklede as150t1 manyak karizmatik duruyo özelliklede akşamları onu alırsanda siyah tercihin olsun bizde var asya as150t-1 7.000küsürde biraz sorunlar yaptı ama biliyorsunki bu iş şans işi unutmadan(karar senin kararın ben sadece fikrimi söledm)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.