Şimdi Ara

Mondial rx3 EVO yu almış bulunuyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar motoru yeni aldım.Az biraz kullandım.Vites geçişleri biraz sert.110 km hıza kadar çıktım.Titreşim az.Çinli zongshen menşeeli bir motor.ABD.Avrupada satılan bir motor.Fiyatı bazıları yüksek demişler ama dolar almış başını gidiyor.cbr 250 14500 olmuş.Türkiyede bütün motorların fiyatı zaten vergilerden dolayı ederinden fazla.
    Sorusu olan varsa motorla ilgili cevaplarım.

Amerikalı yakıt enjeksiyon sistemleri markası DELPHI’nin EFI sistemi kullanılmış,
    Anti-Buğu, 3 Boyut ve Balık-Gözü özellikle far,
    İtalyan derisi sele,
    Siemens çipli LCD hız göstergesi,
    Kadranlı devir saati göstergesi,
    16 litre yakıt tankı
    3’lü çanta seti
    Çin’in soğuk bölgesi Hoh Xil’de (-20 derece) 10,000 km test

Fiyatı :10400 tl

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

hayırlı olsun
    Alan kişi değil de satan kişi gibi yazmışsın amerikan yakıt italyan deri vs..Yazık şuna 10 binlira saymışsın..Neyse hayırlı olsun..İnşallah 20 bin görürsün.. 10.000 km test ne kadar övünseniz azdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Alan kişi değil de satan kişi gibi yazmışsın amerikan yakıt italyan deri vs..Yazık şuna 10 binlira saymışsın..Neyse hayırlı olsun..İnşallah 20 bin görürsün.. 10.000 km test ne kadar övünseniz azdır..

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun bakalım rx3i evo zongshen bu sefer inşallah sizi üzmez :D

• quote:

Orijinalden alıntı: W1L3D

hayırlı olsun bakalım rx3i evo zongshen bu sefer inşallah sizi üzmez :D

Alıntıları Göster
    Teşekkürler!Regal Daytonayı satıp bunu aldım.Motorun kaltesini birazda kullanıcısı belli eder.Daytona üzmedi inşallah buda üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahteyan

Teşekkürler!Regal Daytonayı satıp bunu aldım.Motorun kaltesini birazda kullanıcısı belli eder.Daytona üzmedi inşallah buda üzmez.

Alıntıları Göster
    Konuyla Pek Alakalı Değil Ama Mondial İle İlgili En Yeni Konu Bu Olduğu İçin Yazmak İstedim.

Mondial 100 MFM (Otomatik) 'ye Mondial 100 MFH (Yarı Otomatik) Şanzımanı Takılır mı? Takılırsa Masraf Ne Kadar Olur ?

Bu Yaz Hayırlısıyla Sağlam Bi Motorum Olacakta :D

Cevaplayanlara Şimdiden Teşekkürler

Bu Arada Hayırlı Olsun!

javascript:void(AddText(''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaattiihh17 -- 7 Mayıs 2015; 21:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ffaattiihh17

Konuyla Pek Alakalı Değil Ama Mondial İle İlgili En Yeni Konu Bu Olduğu İçin Yazmak İstedim.

Mondial 100 MFM (Otomatik) 'ye Mondial 100 MFH (Yarı Otomatik) Şanzımanı Takılır mı? Takılırsa Masraf Ne Kadar Olur ?

Bu Yaz Hayırlısıyla Sağlam Bi Motorum Olacakta :D

Cevaplayanlara Şimdiden Teşekkürler

Bu Arada Hayırlı Olsun!

javascript:void(AddText(''))

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yakıt tuketimi nasıl? Motoru tavsiye edrmisn?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Mondial CUB motosikletim şu an 24000 km'de. 1 tane bile arıza yapmadı. Nazar değmesin.

• Bu kadar güzel yerli motorlar varken gidip yabancı motor anlamsız en iyisini yapmışsınız, hayırlı olsun tekeriniz düz bassın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekerin düz bassın güzel motor.

• Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun, güle güle mutlu mesut binin.

quote:

...Fiyatı bazıları yüksek demişler ama...

Evet arkadaşım, öyle dedim. Bence fiyatı yüksek. Bütün 200-250cc sınıfı motorların fiyatı yüksek. MT125'in, Duke125'in, YZF-R125'in, CBR125'in... fiyatları da yüksek.

100-300cc arası tek silindirili motorun ederi bellidir. Şu anki fiyatlar bu "eder"in 2-2.5 katından fazladır.

quote:

Orijinalden alıntı: EmresYusuf
    Bu kadar güzel yerli motorlar varken gidip yabancı motor anlamsız en iyisini yapmışsınız, hayırlı olsun tekeriniz düz bassın

Yerli motorsiklet var mı ki kardeş? Civatası, evet civatası bile çinden geliyor. Burada lego gibi toplanıp montaj ediliyor. Burada olsa olsa şasesi üretiliyordur. Bu montaj, şase üretimi olayı da mecburiyetten. Bir de tabii teşvik vs almak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 21 Mayıs 2015; 18:39:37 >

• Fotolar çıkmamışti..

Mondial rx3 EVO yu almış bulunuyorum! Mondial rx3 EVO yu almış bulunuyorum! Mondial rx3 EVO yu almış bulunuyorum!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun arkadaşım. Bir mondial kullanıcısı olarak sana tavsiyem sürekli vida kontrolü yapman. Gevşeyen düşen vida sıkıntın olacak yanında fazladan vida koyman yararlı olacaktır. Hatta bütün vidaları ilaçla sabitlemelisin. Lastikler berbat ötesi. Lastik ısınmadan yol tutuşu yok. ilk işin lastikleri değiştirmeni tavsiye edeceğim. Mondial servis kısmında bir marka değil. Misal honda da bir şeyden memnun değilsen en azından seni dinleyen biri vardır. Mondial servislerinde motoru satan yerde dahil olmak üzere motoru sattıktan sonra seni unuturlar. Garanti ile işim olmadı. 2 yıldır motorda yaşadığım sıkıntılar gevşeyen vida sebebiyle radyotore giden hortumun boşa çıkması ve su atması.Giderken şangur şungur vida düşmesi. Uzun beklemelerde akunun bitmesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmresYusuf E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler!Bakımları zamanında yapıp düzgün kullandıktan sonra sorun çıkaracağını sanmam.
  • drsteel D kullanıcısına yanıt
    sağol dostum.dikkate alıcam.Teşekkürler herkese.kazaasız belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestfest

Hocam yakıt tuketimi nasıl? Motoru tavsiye edrmisn?

Motor kullanış,rahatlık açısından iyi.Vites geçişlerinde sıkıntı yaşamadım.Ara sıra boş vitese geçirirken 1 den 2 ye geçiyo hassas dokunmak gerekiyo heralde.Yakıtı için kesin bişey söyleyemem.daha rodaj aşamasında.Artçıyla beraber kulanımı ve performansıda 250 cc ye göre iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

Tekerin düz bassın güzel motor.

sağol kardeş.Gelen giden durup soru soruyor.Fazla tanınan bi model olmadığı için heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun, güle güle mutlu mesut binin.

quote:

Evet arkadaşım, öyle dedim. Bence fiyatı yüksek. Bütün 200-250cc sınıfı motorların fiyatı yüksek. MT125'in, Duke125'in, YZF-R125'in, CBR125'in... fiyatları da yüksek.

100-300cc arası tek silindirili motorun ederi bellidir. Şu anki fiyatlar bu "eder"in 2-2.5 katından fazladır.

quote:

Bu kadar güzel yerli motorlar varken gidip yabancı motor anlamsız en iyisini yapmışsınız, hayırlı olsun tekeriniz düz bassın

Yerli motorsiklet var mı ki kardeş? Civatası, evet civatası bile çinden geliyor. Burada lego gibi toplanıp montaj ediliyor. Burada olsa olsa şasesi üretiliyordur. Bu montaj, şase üretimi olayı da mecburiyetten. Bir de tabii teşvik vs almak için.

Kardeş Türkiyede ötv-kdv bu kadar yüksekken fiyatlar bundan aşağı inmez.250 cc lik motorlar 15000 tl ye dayanmış.En fazla olması gereken 8 bin civarıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan beladan korusun, güle güle mutlu mesut binin.

quote:

quote:

Kardeş Türkiyede ötv-kdv bu kadar yüksekken fiyatlar bundan aşağı inmez.250 cc lik motorlar 15000 tl ye dayanmış.En fazla olması gereken 8 bin civarıdır.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun umarım memnun kalırsın ve seni üzmez motorun,
    Rodajdayken sakin sür.
    Tekerler nylon inse değiştir
    Yağını eksik etme
    Tekerin düz bassın kardeşim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.