Şimdi Ara

Money Club Temizlik Seti Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
2
Favori
12.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 10 dakika kalır mı ki bende 10 dk da bi yenile yapıyorum
  • Kuponu almaktan ürünü bulmak daha zor, çoğu ürünü Ankara 5M'de bile bulamıyorum.
  • yaw vodafone'den turkcell geçerek 75 tl yi kaptık, peki tekrar aynı hattı vodafone'ye, ordan da turkcell e geçirsek bi 75 daha kaparmıyız? ne dersiniz deneyen var mı çok mu çok oluyoz acaba
  • daha once tıkla kazandan hedıye kazanan varmı varsa ne gbı hedıyeler kazandınız merak ettımde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

daha once tıkla kazandan hedıye kazanan varmı varsa ne gbı hedıyeler kazandınız merak ettımde

dostum sen ne yaptın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

daha once tıkla kazandan hedıye kazanan varmı varsa ne gbı hedıyeler kazandınız merak ettımde

dostum sen ne yaptın...

sen ne yaptın derken nasıl yanı ne yaptım
  • Arkadaşlar boşuna beklemeyin.Saat 14.30 dan önce açılmaz.Gidin gezin dolaşın yatın dinlenin uyuyun çalışın işinize bakın biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

yaw vodafone'den turkcell geçerek 75 tl yi kaptık, peki tekrar aynı hattı vodafone'ye, ordan da turkcell e geçirsek bi 75 daha kaparmıyız? ne dersiniz deneyen var mı çok mu çok oluyoz acaba

farklı money kart kullanırsan belki olabilir
  • kafayı yiyecem 3 kart ile
  • harbiden suyu cıktı ya. önceden 9.30-10 gibi açılırdı.
  • %100 kaç tane koyarlar ki ?
  • firefox için bi eklenti vardı adını unuttum
    sayfayı sürekli kontrol ediyordu değişiklik varsa uyarı veriyordu

bilen veya kullanan varmı?
  • ayıptır be yok 3 kart yok 5 kart...aman sizden başka kimse yararlanmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATlH

firefox için bi eklenti vardı adını unuttum
    sayfayı sürekli kontrol ediyordu değişiklik varsa uyarı veriyordu

bilen veya kullanan varmı?

Beyler ben de böyle bir eklenti hatırlıyorum, **** ilk çıktığı günlerde bahsediliyordu bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

o ky ne ya

bildiğin c/p

google sağolsun çözdüm de şifreyi, ne alaka nerede işlemiş ki burda işlesin öyle bişi

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 16 Ağustos 2011; 13:43:07 >

• kart numarası kopyala yapıştır oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reload every i kurdum, tıkla kazanı yeni pencereye açtım, ekranını küçülttüm. kenarda kendi kendini yenileyip duruyor. ben de başka bir pencerede tıkla kazanı görebilecek şekilde internette dolaşıyorum. iyi oldu bu sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

kart numarası kopyala yapıştır oluyor mu ?

hayır
  • ''25 TL'lik Omo, Rinso, Yumoş, Cif, Domestos veya Sunlight Cif alışverişlerinizde içinde Domestos 810 gr, Sunlight Cif 750 ml., Cif Krem Ultra Beyaz 750 ml., Yumoş 1 lt. ve Ballerina Cif 2'li temizlik Bezi olan Benim Temizlik DünyaM avantaj Paketine 12.90 TL yerine 6.45 TL ye sahip olun''

7 -20 Nisan 2011 de böyle bir kampanya vardı. Almıştım bir tane. Ondan beri de bu ürünü mağazada göremedim. Mağazalara gönderirler inşallah.
  • güldüm valla halinize ya arkadaşlar tamam güzel bişey ama kampanyadan yararlanamazsanda zararda değilsin sonuçta büyütmeye gerek yok bukadar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.