Şimdi Ara

mongoDB kitap pdf lazım acill??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu kitabın pdf'ini bulamadım varsa yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 6 Mayıs 2020; 13:46:32 >

• İstediğin şey illegal! Kitap hepi topu 25 tl. Onca ıvır zıvıra bir ton para döktüğünü söylememe gerek bile yok.
    Ver parasını al, ayıp!
  • Stack S kullanıcısına yanıt
    Kardes bana kitap değil pdf lazım kitap lazım olsa 20 lira verip ben de almasını biliyorm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ondan sonra dağıtılsın sağa sola değil mi? Geç bunları, illegal şeyler bunlar.
    kardeş ve acil kelimelerini (combo olacak şekilde) kullanan kişilerde yapılan istatistiklere göre 2 haneli IQ tespit edilmiş,haberiniz olsun.
  • I0SER_b0y kullanıcısına yanıt
    Yav he he ben dusuk ıq sen yüksek, çok zekisin sen.
    Kardes ve acil kelimelerini kullanan herkes dusuk ıq demi üstün zekalı insan evladı?

Aga kendi kendinize ne triplere giriyonuz.
    Sanki ilk defa ben pdf istedim.
    Yetiştirmem gereken projem var ve bu kitabın pdf si lazım var veya yok illegalse illagal yardımcı olmayacaksan işine bak sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dgkn_akklc76 kullanıcısına yanıt
    cahillikle fakirlik dogru orantılı
  • I0SER_b0y kullanıcısına yanıt
    boş yapma bi ya pdf istedim altı üstü konuyu ıq ya ordan cahilliğe ordan fakirliğe getirdin amacın ne bilmiyorum ama rica ediyorm ...( nokta noktayı sen doldur) gider misin? Nickin kaybeden sen daha ne konusuyorsun gelmiş burda kelime oyunu yapıyor aklınca ahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn_akklc76 -- 6 Mayıs 2020; 18:43:46 >
  • kral eyvallah ama türkçe kaynak lazım be 40 sayfalık mongoDB kullanımı ile ilgili döküman hazırlamam lazım :/
  • Türkiyede kitaplar True PDF olarak pek yayınlanmıyor. Bahsettiğin kitabın PDF'si yazarda dahi olmayabilir. Telif hakları, emeğe saygı ve yasaların en sıkı şekilde uygulandığı Almanya'da bile kitaplar True PDF olarak yayınlanıyor ve bi şekilde Internete düşüyor. Parası olmayan öğrenci, meraklı enthusiast indirip konuları öğreniyor bizde öyle bi imkan yok. O'reilly yayınladığı bazı kitapları (özellikle Think Python, Think Perl gibi Computer Science serilerini) github'ta tüm LaTex kaynak kodlarını yayınlıyor, yani isteyen True PDF yapabiliyor.

Bizde ise 1 Milyon Yazılımcı projesiyle, Youtube'ta zaten gırla dolu eğitim videolarına devlet desteği ile yenileri eklendi. Fakat asıl açık, kaliteli ebook alanında. Bir Java konusunda dahi düzgün bir ebook yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilgin için cok sağol ama attığın linkler deki pdfler de kitabın tamamı yok knk 20 sayfası felan var. Benım en az 30 sayfalık döküman hazırlamam lazım :/
  • K110 kullanıcısına yanıt
    ilk link 219 sayfalık kitabın sadece 20 örnek sayfasını içeren demo. sen ona kitap mı diyorsun?

ikinci link yeni yayınlanan kitapların ISBN 'den tanıtımlarını alarak reklamize eden ve bu arada "download" butonları ile teaser linkler koyup affiliate sitelere yönlendiren üçkağıtçı sitelerden. O siteden kitabın 219 sayfalık full sürümünü indiremezsin cunku yok. bu durumda bir kişi daha kafalamış oluyorlar :)

üçüncü link ise, biz Nazım Emre Şavklı 'nın kitabını arıyoruz, senin link Ferhat Sarıkaya'nın kitabını içeriyor. Başka yazarların kitabı fark etmiyorsa o zaman dur ben de Nazım Hikmet'in kitabını vereyim :)

Arkadaş orada sana yardım etmek istemedi. Sadece benim yorumu çürütmek istedi. O yüzden linkler boş cıktı :)

• Reis bi tavsiye verir misin ya çok sıkıştım :D
    benm sadece mongoDB değil neo4j ile ilgili de en az 30 sayfalık döküman hazırlamam lazım
    internetten araştırdım fakat 5 sayfa bile zor cıkıyor.
    O yüzden kitap pdfsi arıyorm en azından ordan dökümana 30 40 sayfalık bişeyler eklerim diye düşündüm senin farklı önerebileceğin bir şey var mı :(
    https://b-ok.org/

burada birçok dilde hemen her bir PDF ve .ePub belge var. Indirmede sorun yaşarsan aynı sitenin Tor ağından erişilebilen URL'i de var. O URL'den e-mai ile üye olduktan sonra sorunsuz indirebiliyorsun.

İng dokumanlara bakıp Türkçe'ye uyarlaman gerekebilir. Türkçe dokuman bulman zor. Yukarda ne dedim. Java konusunda bile Türkçe kaliteli ve güncel bir PDF yok. Mongo hiçten bulamazsın.

• Aynen çok haklısınız..
    ing dökümanlardan türkeçeye çevirme çok sıkıntı ya :D
    Bi çaresini bulacaz artık sağolun tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.