Şimdi Ara

Mongol 2??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
19.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

İlk filmi beğenenler acaba neresini beğendiniz ? Senaryo bence çok kötüydü, çok daha kaliteli olabilirdi

aynen o konu cok daha iyi anlatılabilirdi.alltan müzik verip rüzgarlı sahneler çekmekle olmuyor arkadaş bu işler

Beğenmiyorsunuz ama o bütçe ve oyuncularla daha ne kadar olacaktı?

Siz Ridley Scott'ın çekmesini bekleyin.

20 milyon dolarla çektiler bu filmi. 150 milyon dolar bütçeli filmlerle bir tutmayın.

Senaryo diyorsunuz da daha serinin ilk filmiydi ve Cengiz Han gibi bir karakterin filminde senaryonun tam oturması için 120 dakika nasıl yetsin? Hem de çocukluğndan başladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

İlk filmi beğenenler acaba neresini beğendiniz ? Senaryo bence çok kötüydü, çok daha kaliteli olabilirdi

aynen o konu cok daha iyi anlatılabilirdi.alltan müzik verip rüzgarlı sahneler çekmekle olmuyor arkadaş bu işler

Beğenmiyorsunuz ama o bütçe ve oyuncularla daha ne kadar olacaktı?

Siz Ridley Scott'ın çekmesini bekleyin.

20 milyon dolarla çektiler bu filmi. 150 milyon dolar bütçeli filmlerle bir tutmayın.

Senaryo diyorsunuz da daha serinin ilk filmiydi ve Cengiz Han gibi bir karakterin filminde senaryonun tam oturması için 120 dakika nasıl yetsin? Hem de çocukluğndan başladılar.

Bütçesini bilmiyorum ama film güzel diyenlere bence güzel değil diyorum ama 20 milyon dolara göre güzel film dersen orası ayrı tabi. 120 dakikaya tabi yetmez zaten sorun orada, çok hızlı geçişler olmuş tek filme sığdırmaktansa kaliteli bir 3leme olabilirdi bu anlatılanlar. Mesela o kaçıp kurtulma sahneleri hiç inandırıcı değildi o tür sebeplerden dolayı beğenmedim ben.

• Ayrıca beğenmediğim yerler olmadı mı? Elbet oldu, savaş sahnesi fena değildi tabi orada da kusurlu çok şey buldum ama en azından o önden giden intihar öncüleri olayını iyi yansıtmışlar
  • Ne oldu bu filmin 2. cisine hala ses soluk çıkmadı ?
  • Evet kaldı öyle :d
  • Sonuç ?
    Çıkmayacak mı ?
  • Yok mu bir haber?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Yok mu bir haber?

+1
  • Bu filmin bu denli tanınmasının en büyük nedeni Nogay-Dombra müziğidir.Şu ünlü 40 atlının bütün bir orduyu telef ederken arkada çalan müzik.
    Malum video:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.