ARKADASLAR BENDE 19 İNCH CRT MONİTOR VAR ÖN PANELİNDE RENK AYARLARI YAPTIHIMIZ DÜGMELER VARYA ONUN KENARLARINDA RENK ATMASI OLDU YANİ ALTINDAKİ RENKLER CIKTI AYNI SEKILDE KOSELERDEDE OLDU BEN O ÖN PANELİ SÖKÜP BOYAMAK İSTİYORUM NASIL OLCAK ASTAR ATMAM LAZIM MI ACİL BİLGİLENMEM LAZIM
dostum kasayı söktükden sonra,güzel bir zımparadan sonra astar atıp,sonra su zımparası ile prüzleri alıp,daha sonra boya ve vernik atacaksın ,hepsi bu
eywl paşam emrin olur saolasın tesekkur ettim cok iyi oldu bunu arastırıyordum su zımparasının kalın mı ,incemi olması lazım
bide vernik yapışmazmı orjinal gibi olmasını istiyorum paşam onun yerine ince cila atsak nasılolur zarar felan olurmu
Arkadaşım monitörün arka tarafını boyamanı tavsiye etmem çünkü aşırı derecede ısındığı için acayip koku yapar. Birde CRT mon,toru sökerken çok dikkatli olmalısın. Haftalarca fişi çekili kalmış bile olsa sen, öldürebilecek kadar elektirik kalabilir içinde
DOgru diyosun konnanssatorlorde elektrik kalabiliyor.arkayı boyamıyacam sadece on paneli yoyayacam insallah tabi
Arkayı boyama sakın ev yeni badanadan çıkmış gibi olur
Monitörü boyamak hassas işçilik ister. Elin yatkın değilse hiç bulaşma. Monitörün eski halini mumla arayabilirsin.. Ama illa boyamak istiyorum diyorsan boyamak istediğin kısmı kirden pislikten tertemiz arındırıyorsun ve boyuyorsun. Astara zımparaya da gerek yok. Plastik üzerine boya tutar. Ben daha önce lcd monitör boyadım. 2 yıl oldu hala canavar gibi. Kullanacağın boya da kaliteli olsun. Boyayacağın rengin de parlak olanını al. Daha sağlam olur, kolay kolay çizilmez. Boyamaya başlamadan önce spreyi iyice çalkala ve müsait bir yere birkaç kez sık, pıhtıyı atsın. Boyama esnasında da sprey her tarafa eşit gezecek. Bir noktaya fazla sıkarsan boya akar. Elini ona göre ayarlayacaksın. Teorikte çok basit ama pratikte çok dikkat isteyen bir uygulama.
Hiç bulaşma diyorum ben yine.. İki boya attı diye monitör mü boyanır?
quote:
Orjinalden alıntı: tahsin053
Monitörü boyamak hassas işçilik ister. Elin yatkın değilse hiç bulaşma. Monitörün eski halini mumla arayabilirsin.. Ama illa boyamak istiyorum diyorsan boyamak istediğin kısmı kirden pislikten tertemiz arındırıyorsun ve boyuyorsun. Astara zımparaya da gerek yok. Plastik üzerine boya tutar. Ben daha önce lcd monitör boyadım. 2 yıl oldu hala canavar gibi. Kullanacağın boya da kaliteli olsun. Boyayacağın rengin de parlak olanını al. Daha sağlam olur, kolay kolay çizilmez. Boyamaya başlamadan önce spreyi iyice çalkala ve müsait bir yere birkaç kez sık, pıhtıyı atsın. Boyama esnasında da sprey her tarafa eşit gezecek. Bir noktaya fazla sıkarsan boya akar. Elini ona göre ayarlayacaksın. Teorikte çok basit ama pratikte çok dikkat isteyen bir uygulama.
astar zımpara her zman artı kazandırır boyada.astarsız da tutar ancak astar zımpara her zaman daha iyi olmasını sağlar
tahsin053 hiç boyamadım ama goruntu bana cok cirkin gelıyor.bu arada kotu olursa eskisini mutlaka arıyacam dedigin gibi , sen lcd yi boyamıssın güzel sonuc almıssın insallah bende alırım , Şimdi zımparalayıp astar atayım mı atmayayım mı
quote:
Orjinalden alıntı: BODYGUARDS
quote:
Orjinalden alıntı: tahsin053
astar zımpara her zman artı kazandırır boyada.astarsız da tutar ancak astar zımpara her zaman daha iyi olmasını sağlar
astar ve zımpra olmadan boya bi kaç haftaya atar adam akıllı olsun istiosan bunları uygula uzun ömürlü olur içine siner
Plastik için astar zımparaya gerek yok. Astar zımpara olayı metalde lazım. Önceki msjımda dediğim gibi ben 2 yıl önce lcd monitör boyadım ve boya atması da olmadı şimdiye kadar. 3 ytl ye satılan spreylerden alırsanız tabii boya atar. Kullanacağınız boya kaliteli olacak.
Ruplikas@
Ben genelde araba boyadığım için pc parçası boyamayı pek bilmem. Sen arkadaşların dediğini yap. Kolay gelsin.
eyvallah paşalar astar ve zımpara diyolar genelde arkadaslar ama zımpara olayınada ben girmek istemiyorum yapacaz artık bişeyler saolsun yorumlarınız için