Bildirim
Monitor 85hz sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
monıtorle ılgılı evet.. 1280x1024 60Hz e ayarlayın degıstırın gıbı bır msj alıyorsunuz .. -
Saints rowda DX 10-11 ile aynı hatayı alıyordum DX 9 a ayarlayınca gidiyodu bu oyunda öyle bi seçenek bulamadım (sniper elite v2) ._. -
ekran kartının panelınden hz ayarları yada oyun ıcınden cozunurluk ayarlarına bır bakın .. cozunurlukle bırlıkde hz kendını otomatık ayarlar dıye dusunuyorum .. -
translateden çevirdim düzgün bir sonuca ulaşamadım monitörün kaç hz 60a 85e ayarla 85se 60a çek -
Beyler oyun içinde bunu ayarlayacağımız biyer yokki hızı -
oyun onlıne mı ? -
Yok sniper elite v2 -
hocam optıons ayarlarında cozunurluk ekran v.s.. ekran ayarları olması gerekıyor ama ... bırdaha kurcala ıstersen .. -
quote:
Orijinalden alıntı: alsndnz
Beyler oyun içinde bunu ayarlayacağımız biyer yokki hızı
bilgsayardan yapıcaksın zatem oyundan değil -
çözünürlükle bir alakası yok hocam zaten çözünürlük istediği ayarda sorun Hz de metecan sen olayı yanlış anlamışsın bilgisayarda normalde problem yok oyuna girince oluyor -
aynı sorun bende de var. işin aslı şu;
oyun en az 85hz ile çalışan bir monitör istiyor. benim monitörüm ise max 75hz destekliyor ve dolayısıyla oyunu açınca ekran kararıyor. alsndnz arkadaşım; oyunu açabilmek için "alt+enter" yap oyunu açtıktan sonra. tam ekran modundan çıkıp, pencere moduna aldığı için oyun ekranı karşına gelir fakat mon 85hz desteklemediği için tam ekran oynamaz.
settings.ini dosyasında da hz ayarı bulamadım. steam forumlarında falan da bi bilgi yok.
eğer bişey bulursam buraya yazarım, bulan olursa ve yazarsa da müteşekkir olurum..
saygılar..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- wmı provider host nedir
- kulaklık sağ sol testi
- omegle cihazlarınıza erişimi engellediniz hatası
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- laptop menteşe tamiri
- telefon neden çok ısınır
- bilgisayar hızlandırma
- windows ekran görüntüsü alma
- hoparlörden ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X