Gönlüm ilk monitörü almaktan yana, ama fiyatı biraz pahalı. İndirime girer diye bekliyorum ve ayrıca CHIP dergisi 2012'nin en iyi monitörünü BX2231 seçti. Eğer ucuzlamazsa diğer ikisinden birini alcağım. Sizce 23 inch mi alayım, 21,5 mu? Başka tavsiyesi olan var mı?
(Not:2 ms Tepki Süresi, HDMI girişi, Full HD, 500'TLnin altında, Mega Dinamik Kontrast OLACAK! )
İlk monitör güzel.Vatan Bilgisayar'a bak istersen.Şuan %25 indirim var.Belki isteğini karşılayacak bir monitör denk getirebilirsin.
Maalesef bizim burada Vatan Bilgisayar yok ve buradaki tüm teknoloji mağazalarına baktım bu monitörler yok. Yani internetten sipariş vereceğim. Tavsiyen için sağol :) Başka tavsiyesi olan?
Samsung S22A350H hakkında cok fazla olumsuz yorum var goruntude karıncalanma ve ekranın altında ve ustunde beyaz cızgıler olusuyormus
Evet haklısın. BX2231 olmazsa HP alırım. Başka tavsiye yok mu?
hp parlak ekran diğeri mat ekran parlak ekranın artıları daha parlak ve canlı görüntü eksisi ise doğru konumlandırmazsan arkada lamba vs olmaması lazım parlama yapıyor. mat ekran parlama yapmaz.
bence hp al :) ben iki gündür vatanbilgisayar a gidiyorum karar vermiş gibiyim hp alacağım sanırım.
Monitör alıyorsan ilk aklına samsung gelmeli 1 numara sayılır. Asus markalarda kaliteli ona da bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ttamyurek
Merhaba. Tüplü monitörüm var ve yeni LED ekranlı bir monitör almak istiyorum. 3 Monitör arasında kaldım:
Gönlüm ilk monitörü almaktan yana, ama fiyatı biraz pahalı. İndirime girer diye bekliyorum ve ayrıca CHIP dergisi 2012'nin en iyi monitörünü BX2231 seçti. Eğer ucuzlamazsa diğer ikisinden birini alcağım. Sizce 23 inch mi alayım, 21,5 mu? Başka tavsiyesi olan var mı?
(Not:2 ms Tepki Süresi, HDMI girişi, Full HD, 500'TLnin altında, Mega Dinamik Kontrast OLACAK! )
Samsung BX2231'in özelliklerinde kontrast oranı 1:1000 görünüyor, bu biraz düşük değil mi? Bunda dinamik kontrast var mı? Ayrıca bazı monitörlerde led-lcd geçiyor, bazılarında sadece led deniyor. Bunların arasında bir fark var mı?
lcd yi geç sen led lcd alacaksın hem tasarruflu hem daha iyi görüntü verir. bende samsung üzerinde kararsız kalmıştım ama yerinde gittim gördüm çok beğenmedim görüntüyü.
quote:
Orijinalden alıntı: guraktan
quote:
Orijinalden alıntı: ttamyurek
Merhaba. Tüplü monitörüm var ve yeni LED ekranlı bir monitör almak istiyorum. 3 Monitör arasında kaldım:
Samsung BX2231'in özelliklerinde kontrast oranı 1:1000 görünüyor, bu biraz düşük değil mi? Bunda dinamik kontrast var mı? Ayrıca bazı monitörlerde led-lcd geçiyor, bazılarında sadece led deniyor. Bunların arasında bir fark var mı?
Samsung BX2231'in kontrast oranı 1:70,000 :)
Tabiiki de HP x2301 LED Backlit Monitor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme