Şimdi Ara

MONİTÖR ALACAKLAR BURAYA........ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
5
Favori
7.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ps3, digiturk(hd),pcden fullhd oyun ve macbook bağlayabileceğim bir 27' monitör bakıyorum.
    girişleri hdmi-dvi ve mümkünse display port(illa olsun demiyorum çünkü fiyatı baya oynatıyor)

3d arayışım yok.
    bütçe 600 civarı duruma göre +100 diyebiliriz.

biçok monitöre baktım çok kararsız kaldım. en son burdayım...
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2250swdnk-215-e2250swdnk-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=65452

bu monıtor nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 25 Temmuz 2013; 9:31:05 >
  • Iyiki bu konuyu gordum

Yarin veya bu aksam gidip max butce 450 ile bir monitor.alacagim oyun ve film icin....

Buyukluk.olarak.minimum 23 olmali hdmi.bulunmali leon-X yardimci olursan sevinirim..
    Oyunlarda akicilik.saglamak istiyorum...

Simdiden tesekkur ederim...

Edit:yanlis eklenti yapildi. Leon-x yerine TITAN-X

AMA LEON SENDENDE YORUM BEKLERIZ KARDESIM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolftired -- 27 Temmuz 2013; 16:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba.isyerine 27 lik bir monitor alicaz.autocad,max,render,photoshop kullanilacak.aradtirmalarim sonucu 2 model arasinda kararsiz kaldim.Acaba siz hangisini önerirsiniz? Yada 27 lik baska bi monitor onerirmisiniz?
    Asus MX279H
    Samsung s27b750vs
    İkiside hemen hemen 860 tl civari.

• Arkadaşlar monitör alıcam ve birkaç sorum var.2 monitör arasında kalmış bulunmaktayım ASUS MX279H ve ASUS MX239H.Nasıl kullanıcağıma gelirsek arkadaşlar günde yaklaşık 8-9 saat bilgisayar başındayım oyun-film-internet konusunda 27inç ile 23inç arasında ne gibi farklar vardır 27 inç gözümü çok yorarmı?Kalite farkı nedir?Hangisini alırsam daha memnun kalırım?

Ayrıca genel olarak sistem özelliklerim;

İntel i5 3.20GHz
    4GB Ram 64 bit
    HD7850 1GB 256bit.

Oyunlarda Full HD sıkıntı çıkarırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 29 Temmuz 2013; 2:42:51 >
  • Pasific Rim filmini 3D izledikten sonra monitörü 3D alsam mı diye düşünmeye başladım ne dersiniz 500 lira civarı 3D monitör tavsiyesi var mıdır? Ama mümkünse görüntü kalitesi AOC 2461FWH' den daha iyi olsun

• evet diğer arkadaşlardan da yorum alabilir miyim acaba?
  • Cenk345 C kullanıcısına yanıt
    Asus PB278 veya PA246Q.
  • mtastan M kullanıcısına yanıt
    S22B350H iyi.
  • tşkler,bende onu almaya karar verdim..lakin bildiğiniz hesaplı veren bir yer var mı bu monitörü?
  • Xbox 360 icin bir monitor veya tv dusunuyorum. butcem tv icin 800tl monitor icn 400tl.

Hdmi ile bağlantı yapmayi dusunuyorum

• @mtastan
    Burdan bakabilirsin.

@maske187
    S22B350H senin için de uygun.
  • Merhabalar

Bir monitör ihtiyacım var. Mac mini ye bağlayacağım. Hdmi arayüzü olması şart. Full HD(1080) çözünürlüğü desteklemesi gerekiyor. Monitörü almamdaki asıl amaç programlama için. Yani oyun falan oynamayacağım. Film izlemeyeceğim. Ancak uzun süreler monitör başında olacağım. Gözü yormayacak bu amaca hizmet edecek en az 20 inç monitör tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Bütçem en fazla 350 bilemedin 400 tl

• Güncel

• the_exclusive T kullanıcısına yanıt
    Viewsonic VX2270smh.

• boss06 kullanıcısına yanıt
    Lag testi olsaydı Philips 274E5QHAB/00 demek isterdim ama olmadığından dolayı oyun için öneremem. Asus VK278Q ise bilindik bir monitör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Viewsonic VX2270smh.

bocekgrafik üstadım bütçeyi 500 yapsak başka bir önerin olur mu? mac miniye HDMI dan bağlayacağım
  • the_exclusive T kullanıcısına yanıt
    Aynısının 23" olanı VX2370smh'yi alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.