Şimdi Ara

Monitör aldım,ölü piksel çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar webdenal sitesinden şu monitörü sipariş verdim 2 gün önce:http://www.webdenal.com/viewsonic-va2261_728614.html?gclid=COK42J_wxMsCFfAy0wod2QgCHw

bugün elime ulaştı,pcye bağladım açtım ekranın ortasında ölü piksel çıktı
    bunu değiştirme şansım var mı acaba?ölü piksel garanti kapsamında olmuyo falan diye duymuştum ama hiçbi bilgim yok.
    Yetmezmiş gibi sipariş verdikten sonra fiyatı 325ten 305 liraya düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FindMeGreaterFoes -- 16 Mart 2016; 11:23:48 >

• Aynı durum dün benim başıma geldi iade talebinde bulundum sende 14 iş günü içerisinde ürünü beğenmediği söyleyerek iade edebilirsin yeni yasa bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü geldiği şekilde sarıp geri iade ettim
    sağ olsunlar sorun çıkarmadılar,genede monitörü bakıp incelemeden almam artık
  • 14 gün içinde,herhangi bir neden belirtmeden ürünü iade edebilirsin ama ürünün ambalajı açılmayacakmış!(saçmalığın daniskası açmadan denemeden nasıl karar vereceksinki!) eğer ürün kusurluysa 6aya kadar değiştirme,iade,tamir,fiyattan düşürme yapabiliyorsun ama.

• 50" plazmayı 14 gün içerisinde beğenmedim diye iade ettim.
    Sıkıntı yapma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FindMeGreaterFoes F kullanıcısına yanıt
    Şansınıza geri almışlar yasaya göre geri alamları gerek ama kimisi almıyor sonra hakem heyetiş falan uğraş dur en füzeli vatandan koıntrol edip almak en garantisi bu.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Vatan dan kontrol etsede sonradan çıkabilir.Vatan Bigisayar 5 ölü piksele kadar kabul ediyor.

• Vatandan her zaman monütörlerimi kontrol edip aldım kontrol ederken ölü piksel çıktığıda oldu aldıktan sonra evde fark ettiğimde oldu ama hepsini sorunsuzca değiştirdim.
  • İyi gecmis olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Şubeden şubeye değişiyor galiba belkide biraz diretmek lazım.
  • bende benq xl2411z monitör aldım ilkinde sıkışmış piksel hatası vardı güç bela değiştirdim. 2. gelende siyah ekranda bulutlanma sorunu vardı onu da servise gönderdim. geçen hafta 3. monitör geldi onda da yine siyah ekranda 2 tane beyaz renkli piksel hatası var ve yine bir miktar bulutlanma var. bunu da servise göndermeyi düşünüyorum. şu ana kadar hiçbir monitör, telefon, tv, laptop ekranında bu sorunlarla karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.