Şimdi Ara

Monitör Alıcağım Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bütce 400-450 civarı leptobum için monitör alıcağım fakat hangi marka nereden alıcağım hakkında bilmiyorum leptobumda HDMİ girişi var yani alıcağım monitörün HDMİ destekleme olması lazım 1920x1080 almayı tercih ediyorum minimum 75 hertz . Birde bazı arkadaşlarım diyordu çok iyi birşey alırsan leptobun pek iyi değilse ekran büyüdükçe grafikler kötü görünür diye sizce sorun çıkarmı ? Ekran kartı HD8750M 2GB İşlemci İ5-4200U 8GB ram

• erenn1983 E kullanıcısına yanıt
    HDMI ve 178 derece görüş açısına sahip ASUS VS229NA olur.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vs229ha-full-hd-hdmi-va-monitor.html

Grafiklerde sorun olmaz.
    Fiyat performans ürünü olarak Asusun VS229HA modeli HDMI ve diğer girişler mevcut. VA panel +1 yıl fazla garantisi mevcut.
  • Monitör seçimin çok önemli diyolar alıcaksan üstüne para ekleyip daha iyisini al diyen arkadaşlarım oldu ASUS 23.6" VP247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör önerdiler işine yarar dediler. Fakat şöyle bi yorum duydum Monitörün çözünürlüğü ne kadar genişlerse fps de sıkıntı yaşarsın diye sizce bi sıkıntı olurmu ?
    1920x1080 den düşük monitöt kalmadı hocam zaten. gönül rahatlığı ile alın
  • ASUS VS229NA 178 derece izleme açısı var renk değerleri çok iyi Çerçevesi mat olduğu için gözüme hiç bir şekilde ışık çarpmıyor çok rahat bir ürün vga ve dvi giriş mevcuttur tasviye edebilecegim bir monitör.
  • ASUS VS229NA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Monitör önerisi
    geçen ay açıldı
    Monitör Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.