Şimdi Ara

MONİTOR AUDİO BX 6 mı DALİ ZENSOR 7 mi ( BX 6 ALINDI ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben memnunum gayet güzel hoparlörler .extreme audioda dinleyebilirsiniz veya ist de iseniz buyrun bende dinleyin.hatta pio nu alip oylede dinleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 29 Ekim 2015; 14:43:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • crimsonrivers C kullanıcısına yanıt
    Fiyat araliginda sinemada takibi yok ama birazdaha üstüne ekleyip daha doğru bir urun almakta yarar var.

Detay da yok
    Temiz ses te yok
    Acık çalma olayı da yok

Hele 520 ile hiç yok

Bastan yanlış yoldasınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 29 Ekim 2015; 15:18:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    siz ne önerirdiniz?

örneğin bu aralar dali zensor 7 + denon x2200w da düşünüyorum...
    Aman zensor rx 6 nin tırnağı olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 29 Ekim 2015; 21:36:24 >
    Zensorler abur cubur bir ses veriyor @eraycelik80 doğru söylüyor. Uzak kalın.

• 1500-2500 aralığında, pioneer vsx 520 ile uyumlu (gelecekte de muhtemelen vsx930) kullanılabilecek monitor audio FR tower ne önerirsiniz?

film izleme amacıyla bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Aman zensor rx 6 nin tırnağı olamaz

sayın eraycelik80, iki defa üst üste zensor 7 ile rx6 yı karşılaştırmışsınız ama farklı segment bunlar.. zensor 2000-2500 tl bandında, rx6'lar 4500 civarı.

karşılaştırma yapacaksınız bunu BX6 ile zensor 7 arasında yapmak daha doğru olur, ki karşılaştırma sorum buydu aslında..
  • m.a rx 6 front olarak dali zensör 7 suuroond olarak kullandım kesinlikle ikisi aynı segment değil rx.6 kalite ve işçilik olarakta çok üstün yanlız zensör 7 2000 veya 2500 tl vermek çok doğru değil ben 1100 tl zor sattım bunun yerine yukarıdaki mesajımda olan energy cf 70 almanız sizin için çok daha iyi olucaktır
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    merhaba, cevap için çok teşekkürler.

lütfen yanlış anlamayın fakat ben zor beğenen biriyim ve modeli kafamda ikiye kadar indirmişken yeni hoparlör tavsiye ile kaybolmak istemiyorum. o nedenle RX6, energy cf 70 vs..'yi bir kenara bırakalım şimdilik..

BX6 ile Zensor 7'yi kıyaskarsak sonuç ne olur? %70 film %30 müzik...

Ayrıca amfim VSX-520 ama ileride değiştirebilirim.
  • ikisi arasında seçim yapıcaksanız kesinlikle bx6 derim bu sıfır takıntınız niye anlamadım cf.70 kenara atmayın bx.6 ve zensör.7 den çok üst seviyedir sıfır zensör.7 bu kadar çok para verilmez 2000 ve 2500 arası çok daha üst seviye front alınır bakın dali ikon.6 bile 2200 tl istiyorlar yinede karar sizin
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    sayın tema59, CF 70 gibi 250W rms olan bir hoparlörü ne sürecek amfi var ne de dinleyecek kadar akustik bir yerleşim ne de büyük bir oda...

anlıyorum kullandığınız ve sevdiğiniz bir hoparlör lakin ilgi duyduğum penceredeki ürünlerden değil..
  • O zaman hiç kafanizi karistirmadan direk bx.6 alin sizi sinema ve muzik için çok uzun sure idare eder yanliz yanina yine ayni seriden center ilavesi yaparak sistemi tamamlarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

O zaman hiç kafanizi karistirmadan direk bx.6 alin sizi sinema ve muzik için çok uzun sure idare eder yanliz yanina yine ayni seriden center ilavesi yaparak sistemi tamamlarsiniz

katılıyorum . Yanlız bx serisinin centerini hiç sevemedim. Center alınacaksa daha üst segment bir sey alınmalı . RX center olabilir mesela
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Bx6'ları ben de düşünüyorum fakat bx center güzel değil demişsiniz.. beğenmediğiniz kısımlardan biraz bahsedebilir misiniz çünkü ben de bx center'ı düşünüyordum bx6'ların yanına...
    final olarak vsx930 ile sürmeyi düşünüyorum, center olarak ne önerirsiniz?
    aynı marka rx veya silver center olmalı en azından
  • bx centerın nesini beğenmemiştiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

aynı marka rx veya silver center olmalı en azından

merhaba, BX center kullanmış mıydınız? BX6 front var bende de, fakat BX center almak üzereyken sizin yazınızı gördüm tekrardan, kuşkuya düştüm. internetten duyduğum kadarıyla iyi yorumlar yapılıyor.

belki sizdeki henüz burn-in tamamlamamış olabilir mi... bilmiyorum
    sahsi görusumdur. sinemada center gercekten önemli dolayısı ile imkan varsa daha üst seviye bakılmalı yukarida yazmisim zaten. bilemiyorum siz yinede imkaniniz varsa bir dinleyin önce ondan sonra karar verin. monitor audionun distributoru degismis onlarla bir iletisime gecin gidin dinleyin.

firma bx serisini yenilemis bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 14 Nisan 2016; 19:14:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

sahsi görusumdur. sinemada center gercekten önemli dolayısı ile imkan varsa daha üst seviye bakılmalı yukarida yazmisim zaten. bilemiyorum siz yinede imkaniniz varsa bir dinleyin önce ondan sonra karar verin. monitor audionun distributoru degismis onlarla bir iletisime gecin gidin dinleyin.

firma bx serisini yenilemis bu arada

sesler cansız / boğuk falan mı geliyordu?
    ses tonu eşleşmesi için bx center alıyorum, bx6'lara crossover'ları uysun diye..

bx center'ın sizce kötü yanı neydi? 1 haftaya kadar alma arifesindeyim, demo yapma şansım yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.