Şimdi Ara

Monitor Audio RX6 için Amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır almak istediğim (bütçeme göre) hoparlörleri aldım Monitor Audio RX6. Ancak şimdi sıra amfi seçmeye geldi.

Müzik olarak ağırlıklı caz dinliyorum. Mevcut sistemim HK 3380 - EPOS ELS 303 idi. RX6'ları HK 3380'e bağladığımda bile keyif arışım beklediğimin çok üzerinde oldu...

Kaynak olarak Marantz TT 42 pikap ve Mac Mini'den Apple loskayıpsız (lossless) formatta çevirdiğim CD'leri dinliyorum.

Aynı zamanda Mac Mini'yi Ev sinema sistemi için de kullandığımdan hepsi bir arada olsun istiyorum:) Tabi bir de phono katı içinde olursa tam olur...

Marantz PM 6005 kötü bir seçim mi olur?

3,000 TL bütçe ile tavsiyelerinizi dinlemek isterim.

Çok teşekkürler

Saygılarımla

• Marantz memleketimizde hakkettiğinden daha pahalı fiyatlara satılıyor maalesef. O yüzden boşverin.
    Bende bir RS6 kullanıcısı olarak, size tavsiyem lambalı amfilere yönelmeniz. Solid State kullancaksanız Rega Brio R'i önerebilirim.
    RX8 ile dinlemişliğim vardır, tavsiye ederim. Hatta Brio'u PM6004 ile kıyaslamıştım, Brio açık bir şekilde daha güzel çalmakta idi.
    iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abacus

Marantz memleketimizde hakkettiğinden daha pahalı fiyatlara satılıyor maalesef. O yüzden boşverin.
    Bende bir RS6 kullanıcısı olarak, size tavsiyem lambalı amfilere yönelmeniz. Solid State kullancaksanız Rega Brio R'i önerebilirim.
    RX8 ile dinlemişliğim vardır, tavsiye ederim. Hatta Brio'u PM6004 ile kıyaslamıştım, Brio açık bir şekilde daha güzel çalmakta idi.
    iyi günler.

Cevabınız için çok teşekkürler

Lambalıyı ben de düşünüyorum ancak filmleri de aynı sistem üzerinde seyredeceğimden yazık olur diye düşünüyorum.

Vincent sv 227 hakkında ne düşünürsünüz?
  • Bilemiyorum, denememiştim. Hybrid olarak RS6 ile Magnat MA 400'ü denedim. Fiyatına göre güzel iş çıkarttığını düşünüyorum, ancak diğer taraftan gücü biraz zayıf kalıyordu.
    Bu arada şu aralar Rega'da indirim mevcut, uygun fiyata Brio alınabiliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abacus -- 21 Mart 2014; 14:39:48 >
  • Rega konusuna bende katılırım, kısıtlı bütçeler için biçilmiş kaftandır Rega ampliler.. Vincent ile de oldukça sert bir ses elde edersiniz büyük ihtimalle.. Daja önce deneyenlerin yorumları hep bu şeklide idi hatırladığım kadarıyla.
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Sayın Atalayalper, teşekkür ederim. Rega hakikaten ideal duruyor ancak dış görünüşten dolayı bir türlü onaylayamıyorum. (konu ses olduğu için kötü bir düşünce ama)

Creek Evo 50A için nası bir yorumunuz olur?

Saygılar...
  • Creek söz konusu olduğunda model fark etmeksizin gözüm kapalı tavsiye ederim. Yeni modelini henüz dinleyemedik fakat okuduğum ve duyduğum kadarıyla oldukça iyiymiş. Creek Destiny ile Epos Epic2'leri demo ettiğimdeki o ses hala kulaklarımdadır.. Dış görünüme fazla önem vermemek lazım aslında yani çok takılmamak lazım.. Yeri gelince evimize çirkin, sevimsiz ve şekilsiz cihazları da misafir edebiliyoruz maalesef.
  • Rx6 ile vincent anlasamaz. Aşırı parlak çalıp rahatsız edecektir. Bence vincent düşünmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.