Şimdi Ara

Monitör Çıkmazı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.Bu sıralar lcd monitör alma planı içersindeyim aklımda olan modeller şunlar:

Benq FP94WV
    Samsung 931BW
    Samsung 226BW
    LG L225WS

Aklımda olan modeller bunlar.LG L225ws fiyatı çok uygun olduğu için düşünüyorum.Tek düşüncem sadece analog bağlantıya destek veriyor olması.Dvi almamın ne denli bir faydası olur ?(Xbox 360 ve bilgisayarda film internet vs. için kullanılacak) Yani kaybım ne şekilde olur merak ediyorum.Çünkü sürekli dvi-analog arasında resimlerde görülür şekilde fark olduğundan herkes bahsediyor.

Sorularım ise şunlar:

Xbox 360 konsolu sadece analog girişinden bağlanılabiliyor.Yani dvi destekleyen monitör alsam bile yine analog görüntü kalitesindemi oyun oynayacağım? Yani analog bağlantı kullanmamın konsolda görüntü kaybı yaratmasına neden olurmu ?

Dvi olmayan Lg225ws ile dvi bağlantı kullanan 226bw'de film izlerken çok fark olurmu ?(Pcde)

Kafanızı karıştırdıysam kusura bakmayın,benimkide çok karışık durumda.Ayrıca başka monitör önerileriniz,test ettiğiniz veya kullandığınız bunlara fiyat/performans bakımından eşit olan tavsiyelerinizi bekliyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: Chaossx

Merhaba arkadaşlar.Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.Bu sıralar lcd monitör alma planı içersindeyim aklımda olan modeller şunlar:

Benq FP94WV
    Samsung 931BW
    Samsung 226BW
    LG L225WS

Aklımda olan modeller bunlar.LG L225ws fiyatı çok uygun olduğu için düşünüyorum.Tek düşüncem sadece analog bağlantıya destek veriyor olması.Dvi almamın ne denli bir faydası olur ?(Xbox 360 ve bilgisayarda film internet vs. için kullanılacak) Yani kaybım ne şekilde olur merak ediyorum.Çünkü sürekli dvi-analog arasında resimlerde görülür şekilde fark olduğundan herkes bahsediyor.

Sorularım ise şunlar:

Xbox 360 konsolu sadece analog girişinden bağlanılabiliyor.Yani dvi destekleyen monitör alsam bile yine analog görüntü kalitesindemi oyun oynayacağım? Yani analog bağlantı kullanmamın konsolda görüntü kaybı yaratmasına neden olurmu ?

Dvi olmayan Lg225ws ile dvi bağlantı kullanan 226bw'de film izlerken çok fark olurmu ?(Pcde)

Kafanızı karıştırdıysam kusura bakmayın,benimkide çok karışık durumda.Ayrıca başka monitör önerileriniz,test ettiğiniz veya kullandığınız bunlara fiyat/performans bakımından eşit olan tavsiyelerinizi bekliyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Dvi anlamı Digital Video İnput dolayısıyla bundanda çıkartacagımız anlam DVİ bağlantısında çalışan bir monitör pixel geçiş aralıkları ve monitörün tetkleme yani anlık algılama hassasiyeti daha fazla olur ama bunu bir insan gözle göremeyecek kadar fark vardır ben ACER P193W modelini analoğ girişli bir monitör kullanıyorum ve çokta memnunum ve tavsiyede edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetBG -- 21 Aralık 2007; 1:24:41 >

• Merhabalar.Saol cevabın için.Monitörü nerden aldın ne kadara ? Xbox360daki performansda fark olmıcaksa analog monitör alıcam.Gözle görülür bişe olmuyor diyosun sende,tercihim büyük ihtimal lg l225ws olucak.Acerida araştıracağım teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaossx

Merhabalar.Saol cevabın için.Monitörü nerden aldın ne kadara ? Xbox360daki performansda fark olmıcaksa analog monitör alıcam.Gözle görülür bişe olmuyor diyosun sende,tercihim büyük ihtimal lg l225ws olucak.Acerida araştıracağım teşekkürler

İşin gerçegi bu monitör bana 280$+kdv ye aldım ama yaklaşık 2 ay gibi bir zaman oldu konyada bir firmadan aldım devamlı olarak malzeme aldıgım bir firmadan bayi fiyatından belki şu an fiyatı daha düşüktür bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.