Şimdi Ara

Monitor en kolay nasıl bozulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerinde taş devrinden kalma bir monitor var. Kısa zaman içerisinde bozmam lazım ki yenisiyle değişsinler. Monitor en kolay nasıl bozlur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostamina -- 17 Şubat 2008; 13:53:07 >

• e bu da iyi..
  • çalışırken hava gözeneklerinin içine su dökmen gayet yeterli bence ama içini açarlarsa durum anlaşılır
  • elektrik kısa devresi olması lazım.. topraksız bir prize takabilirsin mesela..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ukefeli

elektrik kısa devresi olması lazım.. topraksız bir prize takabilirsin mesela..

Benim pc yıllardır komple topraksız hatta bağlı...

Ekran kartına bağladığın vga kablosuna 220V ver, yanar gider herşey ama bunun için 2 adet krokodil lazım...
  • Kısa bir çözüm yolu var hem streste atarsın.Etrafta kimse olmadığı zaman tam tepesine sert şekilde bir kaç tane yumruk at sende şaşıracaksın
  • en güzel çözüm monütörün rgb kablosuna manyetolu cakmakla elektrik ver manyetolu cakmak ne kadar güçlü olursa iyi olur ben size mutfakta kullanılan set üstü ocaktaki manyetoyu öneririm bu manyeto anakart hdd ekran kartı gibi aletleri rahatlıkla bozabiliyor tabiki entegrelere verecen gidipte kondansatörlere değil herneyse fizksel hasar vermediği için garanti dışı kalmaz tecrübelirimden biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.