Şimdi Ara

Monitör Görüntü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar lg flatron lcd monitör kullanıyordum görüntü hiç hoş değildi örnek olark facebookta mavi kısımları çok açık renkte beyaza yakın gösteriyordu. Sonrasında Dell E2216h model monitör aldım aynı görüntü sorunu onda da var .Monitöre vga girişinden bağlanıyorum (displayport ta mevcut) ondan mıdır bilmiyorum ama pc monitörü genel pnp monitör olarak görüyor hiçbir şekilde driverini kuramadım. Ekran kartım msi gtx 750ti yani display port çıkışı yok. HDMİ dan Displayport a dönüştürücü alsam bu sorunu çözebilirmiyim ve dp to hdmi dönüştürücünün aktif olması mı gerekli ?

• şu linkteki adımları dene istersen link :http://sanal-rehberim.com/bilgisayar-ekranina-goruntu-gelmeme-sorunu/
  • Teşekkürler ama görüntü gelmeme sorunu yok geliyor fakat kontrast çok yüksek ne ayar yaptıysam gerçek renkleri alamadım. Ve CS GO da 200 civarı fps almama rağmen sanki 30 fps alıyormuş gibi takılmalarla oynuyorum. Burda öğrenmek istediğim dp to hdmi kablo ile bu problemleri çözebilirmiyim yoksa bu monitör yapısal olarak bu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.