Şimdi Ara

Monitör görüntüsü hakk. yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar imzadaki gibi ve yeni toplandı.Ama bir sıkıntı var.Durduk yere ekranda garip renkli noktacklar çıkıyor.Yenile yapınca veya sayfa açınca kendiliğinden gidiyor.Özellikler siyah renkte.Nedendir.Ekran kartı sorunlu olabilirmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursekerci -- 13 Mart 2012; 19:08:01 >

• hocam allah seni inandırsın aynı sorun bendede vardı pek takmadım sonra baktım iyice garipleşmeye başladı önce oyunlarda takılmaya mavi vermeye mavi vermeden önce bu noktaların gözükmesi falan derken 2 gün sonra pc bi gitti baktımki psu yanmış psu yu veya ekran kartını bir değiştirip bi test et bence
  • kart slotta düzgün oturmuşsa ve kartın güç girişine taktığınız kabloyuda elinizle kontrol edin düzgün oturmuşmu (soketten değilde 1 az gerisinden kablolardan tutarak sokete itin, bazen kablolar soket içinde oynıyabiliyor,) yeni 1 sürücü deneyin, bunlar sorunu çözmesse kartı değiştirin.
  • Bilgiler için teşekkürler.
    Şuan kabloları takıp tekrar sıkıca oturttum.Kartta biraz güç ile bastırdım.Şimdilik noktalar gözükmüyor.İnşallah donanımsal bir sıkıntı değildir...
  • advanced system care 5 programı ile silme işlemi sırasında tekrar oldu.Onu kaldırdım bakalım daha ne görecez
  • Yok hala aynı.
  • Hocam madem yeni almışsınız sürücüyü güncelleyince problem geçmediyse sıradan tüm parçaları garantiye gönderin, önceliğiniz ekran kartı, power ram şeklinde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam madem yeni almışsınız sürücüyü güncelleyince problem geçmediyse sıradan tüm parçaları garantiye gönderin, önceliğiniz ekran kartı, power ram şeklinde olabilir.

Birden fazla parçayı garantiye göndermesi arkadaşa zaman kaybettirecektir öcelikle sorunun yazılımsal olup olmadığını anlamak eğer yazılımsal değilde donanımsal sorun ise muhtemelen ekran kartının belleklerinde problem olabilir keza güç kaynağıda ekran kartını tam beslemeye bilir yada güç çıkışlarında problem olabilir. öncelikle başka bir sistemde deneme şansı varsa ilk olarak ekran kartını başka bir sisteme takarak sorunun ekran kartından mı kaynakladığını bulmak eğer takılan sistemde sorun yaşatmamışsa Güç kaynağı ve Ekran kartını başka sisteme birlikte takarak problemin hangi donanımdan kaynaklandığını tesbit edebilir

Benim görüşümü donanımsal problem olduğunu varsayarak ekran kartının belleklerinde problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 13 Mart 2012; 23:45:51 >

• bence psuda problem var kardeş bak görürsün demişti dersin.
    çünkü niye bu kadar emin oluyorum aynı sorun benim başıma geldi 2-3 sonra psu yandı.
    o resimlerdeki aynı noktalanma bendede olmuştu.
  • Psu da sıfır.Vatandan aldım sigmatek 650 w. +80 modülerli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.