monitörün laptop adaptörü gibi bir güç kaynağı var anladığım kadarıyla , açıp bakmadan anlaşılmaz fakat büyük ihtimalle içerisindeki kondansatörler kapasite kaybetmiş gibi içini açıp resim eklersen yardımcı olabilirim tabi şunuda unutma ki sen müdahale edersen garantiden olursun 4k fiyatı olan bir monitör için yine tavsiyem servise göndermen olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 7 Ocak 2021; 19:8:51 > |
Monitor güç kablosu sorunu (2. sayfa)
-
-
Yani sorunum kötümü yoksa düzelebilir bir sorun mu dediğim şu yani çok kötü bir sorun mu yoksa herkez e olan bir sorun mk hocam -
kondansatör arızasıysa eğer fiyatlar 2-3 tl civarıdır kaç adet patlamış bakmak lazım bu arada senin monitöre direk güç kablosu mu bağlı yoksa bir adaptörden çıkan kablo ile mi güç sağlanıyor
-
Bu bilgisayara bağlanan varya onun aynısı bilgisayar güç kablosunu aynısı -
Eğer instgram varsa yazarmısın daha hızlı konuşuruz -
insta kullanmıyorum malesef ama büyük ihtimal arızanın sebebi videodaki gibi
Monitör Tamiri Görüntü Geliyor Gidiyor | LCD Monitör Tamiri - YouTube
-
Sağolun hocam sizin gibi insanlar hatrına dönüyor bu dünya teşekkür ederim -
rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu , kolay gelsin
-
Sağolun sizede -
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın garanti den geldi hiçbir arıza yok diye gönderildi ama zaten benim sorunum şu idi açtıktan 2 saat sonra kapanınca açılmıyor idi onlar galiba 10 dk deneyip göndermişler içinde sorun yokmuş sorunu da tam buldum sonunda monitör ısınınca açılmıyor sorunum bu yada monitörün tuşları kendini 1 2 saat sonra kitliyor galiba ama 10 saat gecsr Gine menüde dolaşıypm galiba ekranı kapatınca monitör tuşları kitliyor garwntı yapamamış sen ce içimi açmadan nasıl çözerim -
Misal böyle bir ayar vardır yada kablo ile alakalıdır 3lü piriz le alaklaırıdır felan içini açmak istemiyorum böyle bir kaç çözüm söylermisiniz -
monitör tuşları kitleyip kullanılmasın gibi bi durum olmaz , bunları servisin denemeleri gerekirdi yada sorunu anlatırken eksik anlatmış olabilirsin gözlerinden kaçmış olabilir içini açmadan yapabileceğin sadece güç kablosunu değiştirip öyle denemek ki ondan olacağını sanmıyorum
-
Denedim hocam değiştirdim güç kablosunu dediğim gibi monitör de sorun yok serviste baktığında anlamıştır ama 1 2 saat sonra kapattığımda birdaha açmak istediğimde tuşlar çalışmıyor fiş çek tak yapınca neden düzeliyorki onu anlamıyorum -
önceden sorun ekranın açılmamasıydı şimdi tuşlar tepki vermemeye mi başladı yani
-
Hayır hocam sorunum aynı önceden de böyleydi kapanınca açılmıyor yani elektrik geldiği halde kapanınca tuşlar çalışmıyor anladınız mi sizide çok yordum sorunum la hakkınızı helal edin -
peki bu bir süre çalıştıktan sonra mı oluyor belli bir süre çalıştıktan sonra kapatınca tekrar açmaya çalışınca açılmıyor mu
-
Hocam bazen 20 dk bazen 1 2 saat sonra oluyor -
malesef garantili ürüne müdahale etmek akıllıca olmaz sen bu durumu videoya çek sorununu ayrıntılı bir şekilde yaz ve servise gönder , onların gözünden kaçmış olacak ki monitör belli bir süre çalıştıktan sonra arızaya geçiyor muhtemelen direk fişe takıp bakmışlar açılmış öyle oluncada içini açıp kontrol etme gereği duymamış olabilirler
-
Tmm sağolun hakkınızı helal edin -
helal olsun , elektronikte böyle şansızlıklar olabiliyor umarım sorunun hallolur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X