|
Monitor güç kablosu sorunu
-
-
monitörün kaynağını değiştir mesela hdmi1 de bağlantı sağlıyorsan hdmi2 ye al
-
Yaptım hatta dp kablosu bile taktım Gine olmuyor -
ekran kartın dışında onboard görüntü alabilme imkanın varmı varsa eğer onunla görüntü almayı dene
-
Kardeşim onboard ne ekran kartım msi gtx 1650 4gb gaming x alırmı -
msi ekran kartın dışında görüntü alabileceğin ekran kartı varmı diyorum mesela intel işlemcilerin kimi modellerinde üzerlerinde gpuda bulunur anakartında görüntü çıkışı varsa oradanda görüntü alabilirsin ki eğer ekran kartınla ilgili bir sorunsa bu yaşadığın dahili görüntü çıkışı olan görüntü biriminden çıkış alabilirsin
-
Başka pc de denedim olmadı yani kasayla alakalı değil görüntüde sıkıntı yok ama 2 3 saat sonra bidaha hiç açılmıyor taki fişi tak çıkar yapınca oluyor -
Bütün kabloları değiştim geçenlerde elektrik gitti ondan diye düşünüyorum ondan önce hiç sorun yoktu -
Kardeşim sen iyi anlıyorsun pc den şöyle bir ayar varmı misal ekranı kapattığında bidaha açma gibi yanlışlıkla açmış olabilirim de ondan soruyorum -
söylediğin tarzda bi ayar yok , farklı pcde denedin yine aynı sorun devam ediyorsa hdmi kablosunu değiş sonuçta bu kablo üzerinden monitör tetik alır ve açılır ama bunun azda olsa besleme kartı sorunu olma ihtimalide var
-
Sence ne yapmalıyım (başını çok ütüledim kusura bakma) hdmş kablosunu da değiştim onla da alakalı değil güç kablosu ile alakalı -
ekran sonuçta açılıyor mu açılıyor demekki kabloda sağlam o zaman geriye besleme kartı ihtimali kalıyor ki sıfır monitör bence servise yolla
-
Yarın Bi İnternet cafa yi götürcem ona göre garanti ye göndercem ben bu monitör e 4 bin TL verdim böyle olması üzdü cidden -
olabiliyor böyle şansızlıklar ama tavsiyem işi bilen birine götür olur olmaz kullanıcı hatası sebebiyle yeni sorun olup garanti dışı kalmasın monitör
-
Çok teşekkürler hocam yardımın için umarım böyle şanssızlıklar yasamazsınız -
rica ederim umarım en kısa sürede sorunun hallolur ve düzelince haber edersende sevinirim açıkcası bende merak ettim sorun nedir diye , tşk kolay gelsin
-
Sağolun sizede -
Aynısı bana oluyor, bu içindeki tetikleyici kondansatörden mi ne yapıyor. Her elektrik kesilince bi daha açamam, 2 gün sonra takarım çalışır. Bir de butondan kapatınca geri açamıyorum.
-
Merhabalar hocam sorunu buldum teknik servisi aradım ve sorun şuymuş monitörün trafosu bitmiş arabalarda akü gibi bunlarda trafo varmış ve bu yüzden devamlı akım sağlanamıyormuş dediki adam 30 dk da yaparım hocam şehrim biraz uzak olduğu için servis yerine göndermemek istiyorum sizce kendim çözebilirmiyim? Yada İnternet cafe gibi biryer e götürsem kaç tl ye patlar bana adam dedi 30 dk da hallederim
Benzer içerikler
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- samsung boot tuşu
- freedos laptop alınır mı
- kargo info
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- 0xc00007b hatası çözümü
- wifi hızlandırma
- dlss nedir
- oem açılımı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X