Şimdi Ara

Monitör için masaüstü ergonomik stand veya monitör tutucu önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü bilgisayar kullanan gerek oyuncular gerekse bilgisayar başında çok vakit geçiren iş profosyonelleri için ergonomi olmazsa olmaz bir gereksinim haline geldi.Bu ergonomiyi sağlamak içinde mecburen her şekle sokulabilen monitör standları veya monitör kollarına ihtiyaç duyuluyor.Monitörünüzün ekran büyüklüğüne göre tekli çifli bir çok alternatif var.Benim gördüğüm gerek yurtdışında ve tüm dünyada bu işin öncüsü Northbayou markasının ürünleri her kesime hitap eden modelleri mevcut.Bu noktada en giriş modeli NB F80 den başlayarak modeller NB H80 , NB F160, NB H100, NB H180 , NB F150 , NB F100A , NB F195A gibi bir çok modeli mevcut.Gerek Northbayou markası gerek başka markalar sizlerin deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirmisiniz ?

Monitör için masaüstü ergonomik stand veya monitör tutucu önerileriniz?www.northbayouturkiye.com
    North Bayou Türkiye Distribütörü
    http://www.northbayouturkiye.com

• flexyarm modellerine bakabilirsiniz. 107 pro modelini kullanıyorum malzeme kalitesi oldukça iyi.

Firma müşteri memnuniyetine de önem veriyor, vesa aparatı ile ilgili ufak bi sorun yaşamıştım iade etmemi beklemeden hemen yenisini kargoya vermişlerdi.

• Merhabalar , Ben North Bayou da NB F195A modelinden indirimden 1200Tl ye aldım 2 adet 32" lik monitörümü bağladım. Yurtdışından geçilen siparişlerde bir sürü vergi geliyor hemde fatura , garanti vs sorun oluyor. North bayou bu işte dünya markasıdır ve bu ürünlerin öncüsüdür , Amazonda vs en çok satan ürünler arasında topseller a giriyor. Bu modelin hem siyah hemde beyaz rengi mevcuttu.Beyaz renk için biraz tereddütlerim vardı ama monitörüm gri renkli olduğu için beyaz tercih ettim ve iyiki beyaz almışım. Odamın havası değişti. North Bayou Türkiye distribütöründen aldım her konuda yardımcıda oluyorlar.NB North Bayou çok fazla çeşit var ama bu model efsane.

Monitör için masaüstü ergonomik stand veya monitör tutucu önerileriniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.