Şimdi Ara

Monitör Kararsızlığı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önceden böyle konular açılmış ama benim söylediğim serilerle ilgili bir kıyaslama olmamış galiba.Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
    Asus pg278q 27 Rog Swift , Eizo Fg2421 , Benq Xl2720Z bu monitörler arasında kaldım.Söylediğim serileri kullanmış veya bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim.Aklımda benq var ama çevremdekilerin çoğu kalitesiz olduğunu söylediler.
    Teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferAkpinar

Arkadaşlar Merhaba;
    Daha önceden böyle konular açılmış ama benim söylediğim serilerle ilgili bir kıyaslama olmamış galiba.Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
    Asus pg278q 27 Rog Swift , Eizo Fg2421 , Benq Xl2720Z bu monitörler arasında kaldım.Söylediğim serileri kullanmış veya bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim.Aklımda benq var ama çevremdekilerin çoğu kalitesiz olduğunu söylediler.
    Teşekkür ederim şimdiden.

Dostum kararsız kalacak birşey yok ki, bunların arasında,diğer paylaştıkların full hd ayrıca gsync yok.

Ama bu Asus pg278q 27 Rog Swift 2k ayrıca gsync,ayrıca 8 bit gerçek renk paneli var, kısaca Asus pg278q 27 Rog Swift diğerinden fersah fersah üstün.Ve de gsync olmayan monütörü kesinlikle tavsiye etmem,çok büyük farkı var,anladığım kadarı ile bütcen var zaten,Asus pg278q 27 Rog Swift tavsiye ederim,zaten yeni sei ile birlikte kronik sorunlarıda düzelttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 12 Haziran 2016; 15:43:35 >

• Bu markaların hiç birini kullanmadığımdan dolayı aslında kararsızlığım. İnternet üzerinden araştırdığımda hepsine iyi diyenler olmuş. Asus için sadece dp portunun olması yönünde olumsuz yorum vermişler ama çoğu serisinde de ölü piksel,ışık sızdırma problemleri yaşayanlar olmuş.
  • quote:

Bu markaların hiç birini kullanmadığımdan dolayı aslında kararsızlığım. İnternet üzerinden araştırdığımda hepsine iyi diyenler olmuş. Asus için sadece dp portunun olması yönünde olumsuz yorum vermişler ama çoğu serisinde de ölü piksel,ışık sızdırma problemleri yaşayanlar olmuş.

Ölü piksel olayı her monütörde olabilir marka farketmeksizin dünyada 3 tane panel üreticisi var samsung,lg,sharp,bütün monütörlein panelini bunlar üretiyor kısaca ölü piksel çıkma olasılığı,bütün markalarda aynı,o yüzden ben hep vatandan ölü piksel testi yapıp alıyorum ve de her aldığım markada çıktı oracıkta değiştiriyorlar zaten,sonradan uğraşmıyorsun.Asus pg278q 27 Rog Swift ilk serilerde sorunlar vardı ama yeni seri ile birlikte düzelttiler.

• Anladım ozaman asus almak daha mantıklı bı seçim.Eğer bulabilirsem temiz 2. el almayı planlıyorum.
  • quote:

Anladım ozaman asus almak daha mantıklı bı seçim.Eğer bulabilirsem temiz 2. el almayı planlıyorum.

ikinci el alırken dikkat etmen gereken nokta yeni seri olması,yeni seride sorun yok,eski seri çok sorunlu,almadan serisini sorarsın bilmiyom diyenden uzak dur,kutusunda yazıyor,eski seri olduğu için bilmiyorum diyordur seriyi altta atıyorum.

27.0 ASUS PG278Q BK 1MS EU2 DP seri nuamrası 210088431
  • Bu attığın eski cihazlara ait seri no mu?Eski serilerde ne gibi sorun olduğunu biliyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu attığın eski cihazlara ait seri no mu?Eski serilerde ne gibi sorun olduğunu biliyor musun?

Dostum yazarken alındı ya da cevap oalrak yazmassan yazdığını karşı taraf anlamaz.Soruna gelirsek, ışık sızması ekran kararması, açılmama, bir sürü kronik sorun yazdığım, yeni seriye ait.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.