Şimdi Ara

Monitör Konusunda Önce Yardım Sonra Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 senedir MIRAI marka 19" LCD monitör kullanmaktaydım şimdiye kadar da açıkçası pek problemle karşılaşömadım (Monitörler konusund bilgim çok az olduğundan da olabilir:))

Ancak yaklaşık yarım saat önce ekran birden kapandı ve karardı. Çok yaklaşınca görüntünün olduğunu gördüm ancak hiç ışık yok. Forumda ve internette biraz araştırınca aydınlatma sorunu olduğunu gördüm. Çok büyük bir problem değilmiş sanırım ama monitörümün markası MIRAI olduğundan teknik servisine falan ulaşamıyorum hiç.

Bana sorun çok büyük gibi geliyor bu yüzden yeni monitörlere bakmaya başladım.
    Ben bilgisayar başında oldukça fazla zaman geçiriyorum ve çok fazla oyun oynuyorum dolayısıyla görüntü kalitesi biyere kadar önemli. Ekran kartımı da yeni aldım =)
    Ayrıca film falan da izliyorum fırsat buldukça.

Bana önerebileceğiniz bir monitör varmı acaba çok yüksek fiyatlara sahip olmayan (500TL üst limit uygundur sanırım)

Birde LED ekranların çok büyük bir avantajı var mıdır onlara yönelmemi tavsiye eder misiniz acaba?

Yardıma gerçekten çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim =)

• http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-px2370-23-px2370-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51385

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz parasının hakkını verir mi?

Not: Stoklarda yokmuş bunu yerinde BX2350 modeli de var onu da değerlendirirseniz sevinirim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgurcannl -- 30 Mart 2011; 19:21:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.