Şimdi Ara

MONİTÖR ÖNERİSİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni monitör alacağım 300-350 tl ye kadar önerirseniz sevinirim :) Ve mümkünse rahat bulunabılecek bi ürün olsun Şehir : İstanbul . Bu arada ekran boyutu büyük istiyorum ''20-21-21.5-22'' . Şimdiden teşekkürler :)

• ossi14 O kullanıcısına yanıt
    AOC i2269vw veya Samsung S22D300.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    O dediğin iki monötire şunarı da eklesek
    Asus 21.5 VS228DE Full HD ///http://www.gold.com.tr/asus-21-5-vs228de-full-hd-d-sub-led-monitor_u
    Philips 223V5LSB2/62 21.5" Geniş Ekran LED Monitör ///http://www.bimeks.com.tr/urun/137396/philips-223v5lsb2-62-21-5-genis-ekran-led-monitor.aspx

Sence 4'ünün arasından hangisini almalıyım ? :)

Yine i2269
    Saolasın da sormassam çatlarım :D neden peki ? :)
    Şu an detay yazamayacağım. Daha iyi olanı yazdım işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    eyvallah ben bu yorumunu görmeden gittim aldım zaten 350 tlye ama lanet olsun ki aoc ların alt tabanı yuvarlak olan monnitörleri sallanıyormuş monitör e bir dokunma dırek sallanıyor allah kahretsın ya
    Evet, ayak yapısı öyle bazılarının ama ona takılmazsan, renginden ve ince çerçevesinden memnun kalacaksındır. O paraya o kaliteyi veren başka monitör yok çünkü.

Haklısın kusura bakma bu arada ya dün tam dogru takamamısım o yuzden cok sallanıyormus duzgun taktım şimdi iyi bi sıkıntı yok :) . Ama benim ekran 19 du eskisi lcs bu şimdi IPS felan ve büyük çok kısa sürede bile göz<lerimi ağrıtıyor yani bunun bir çözümü var mıdır doktora mı gitsem ?
    Işık oranı fazladır muhtemelen. Gece 20, gündüz de 40, bilemedin 50'yi geçme. Işık yoğunluğuna göre ayarla yani bunu. Kontrast için de 80 civarı idealdir. Bu şekilde ayarla bakalım bi. Bakalım nasıl fark olacak?

Çok saolasın vallaha 50 nin altında takılıyorum 20-30 larda bi sıkıntı olmuyor :)
    Gözünü rahatsız ederken kaçtı peki?

50-60 lardaydı bide alışmamıştım ya büyük ekrana şimdi açsam da bi sıkıntı olma sen bunu görmiyicen ama olsun yada yorum yapamıcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.