Şimdi Ara

Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzre sizlerden monitör tavsiyesi istiyorum yaz malum yaklaşıyor LYSi de atlatıp yeniden oyunlara döneceğim ama bilgisayarımın eski monitörü oldukça zor zamanlar geçirip aramızdan ayrıldı kasayı yeni topladım oyun oynarken bana sıkıntı çıkarmayacak güzel bir monitör istiyorum ancak bütçem öyle çok fazla değil 500 TLyi geçmemesi lazım... LED veya Lcd olabilir hiç farketmez. 1920 x 1080 çözünürlük verebilecek 2 veya 5 ms tepki süresi olan bir monitör önerisi istiyorum. Boyutu çok da önemli değil 21 inç olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valavaukar

Arkadaşlar en azından birini seçmen için yardımcı olursanız çok teşekkür ederim;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vs228h-215-vs228h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59491
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-s22a350h-215-s22a350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58907

Merhaba,

Onları alacağına buda 2ms gayet kullanışlı bir monitör fiyatıda daha uygun +1

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18957/SAMSUNG-21-5-LED-Siyah-Monitor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 13 Haziran 2012; 21:41:01 >

• Bu?
  • quote:

Bu?

Pastelemeyi unutmuşum hehe şimdi bakabilirsin.
  • Fiyatları arasında uçurum yok verdiğim paraya değsin istiyorum sadece samsung ledlerin çok ısındığını duydum doğru mudur? O yüzden ve DVI için asusa yöneldim

Şey son olarak sistemimi toplayalı yaklaşık bir yıl oldu hatta bir buçuk... Eskimiş midir bilmiyorum malum teknoloji hızla gelişiyor ve ben koptum lys belasından...

Anakartım : GA-P55-UD4
    İşlemcim : i5 750
    Ekran Kartım : Saphire Vapor-X 5770 128 bit 1 gb
    Ramim : Kingston Hyper-X 1333 cl7 ddr3 8 gb (2 gb x 4)

Bu sistem Battlefield 3den zevk almak için yeterli midir?
  • quote:

Fiyatları arasında uçurum yok verdiğim paraya değsin istiyorum sadece samsung ledlerin çok ısındığını duydum doğru mudur? O yüzden ve DVI için asusa yöneldim

Şey son olarak sistemimi toplayalı yaklaşık bir yıl oldu hatta bir buçuk... Eskimiş midir bilmiyorum malum teknoloji hızla gelişiyor ve ben koptum lys belasından...

Anakartım : GA-P55-UD4
    İşlemcim : i5 750
    Ekran Kartım : Saphire Vapor-X 5770 128 bit 1 gb
    Ramim : Kingston Hyper-X 1333 cl7 ddr3 8 gb (2 gb x 4)

Bu sistem Battlefield 3den zevk almak için yeterli midir?

Bence yeterli ama baktın seni açmıyor Anakartın desteği iyi alırsın 4x 4gb ram 1600mhz desteklediği için rahat rahat söylüyorum o zaman uçak kıvamına gelir hehe.

• Teşekkürler birde şu monitörü halledebilsem için rahatlayacak 25inden itibaren kalkmam başından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.