Bildirim
Monitör önerisi, soru cevap. Lütfen yardımcı olunuz.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1080p için 24 inch tavsiye ederim bende 27 inch var nadiren de olsa pikseller sırıtıyor, frekans farkını gözünüz hisseder mi onu düşünmeniz lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24" 1080p
27" 1440p
alınır
-
www.vatanbilgisayar.comASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249qm1a-1ms-270hz-dp-hdmi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-monitor.html
Arkadaşlar bunu aldım. Gelince memnuniyet değerlendirmesi olarak tekrar yazacağım. Şuan indirimde görünce ve 24 inç ekran bile masam için büyük kaldı. O yüzden 27 inç almaktan vazgeçtim. Dolayısı ile 2k almayacağım.24 inç almışken de indirimde iken bunu aldım. Bunun yerine keşke bunu alsaydın diyenleri gerçekten dinlemek isterim. Yorumlara açığım teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X