Monitör önerisi, soru cevap. Lütfen yardımcı olunuz.

-
-
1080p için 24 inch tavsiye ederim bende 27 inch var nadiren de olsa pikseller sırıtıyor, frekans farkını gözünüz hisseder mi onu düşünmeniz lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24" 1080p
27" 1440p
alınır
-
www.vatanbilgisayar.com
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249qm1a-1ms-270hz-dp-hdmi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-monitor.htmlArkadaşlar bunu aldım. Gelince memnuniyet değerlendirmesi olarak tekrar yazacağım. Şuan indirimde görünce ve 24 inç ekran bile masam için büyük kaldı. O yüzden 27 inç almaktan vazgeçtim. Dolayısı ile 2k almayacağım.24 inç almışken de indirimde iken bunu aldım. Bunun yerine keşke bunu alsaydın diyenleri gerçekten dinlemek isterim. Yorumlara açığım teşekkürler
-
Öncelikle herkese tekrar selam bu konuya denk gelip fikir edinmek isteyen varsa 3 ay sonra yazıyorum. Şimdi ki fikrimi açıkça yazıyorum keşke 24 inc alacağıma 27 inc 2 k alsaydım buna verdiğim parayla rahatça alabiliyordum. Nedeni ise hem 270 hz e çoğu zaman ihtiyac bile olmuyor hem de ayırt edilecek bir şey değil diyebilirim. En önemli sebebi ise artık 2k öyle bir standart haline gelmiş ki bir test bakıp karşılaştırmaya ihtiyaç duyduğunuzda 1080p doğru düzgün kaynak bulunmuyor.
Eğer bu ikilemde kalırsanız en az 27 inc 2 k monitör tavsiye ederim.
-
ha babam FPS oynamıyorsan yanlış bi tercih olmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X