Arkadaşlar ben 4500 tl gibi bir fiyata pc toplayacağım pc nin pek önemi yok oynıcağım oyunlar inanılmaz düşük grafiklerde çalılabiliyor o yüzden fakat ben görüntüm on numara olsun istiyorum bana önerebileceğiniz en iyi monitör hangisidir MONİTÖR KONUSUNDA FOSİLLEŞMİŞ KİŞİLER YORUM YAPSIN LÜTFEN!!! |
Monitör önerisi (USTALAR GELSİN LÜTFEN)
-
-
1080P düşünüyorsanız 21'' den yukarısı pixel görünmesi açısından sıkıntı.
Düşük oyun oynayacak iseniz zaten hızlı bir panele ihtiyacınız yok. Yine de 1ms olması fena değil. Günlük kullanımda 75Hz çok yeterli. Üstü tabi isteğe bağlı.
Temel fikrim, 1080P ise 21'' ve VA panel. IPS' den sonra dünya varmış diyorum.
Pek tabi 4500 TL içinde monitör dahil iken uyguna düşündüm. 1080P kullanım olacaksa 21' den yukarı bakmayınız. Net.
-
@asyagrafik kasa bütçem 4500 tl fakat 144 hz 1ms monitör istiyorum yani 144 hz 1 ms monitör alırsam ne olur oynıcağım oyunlar gmod rust ets2 vb hafif sistem gerektiren oyunlar fakat görüntü iyi olsun istiyorum birde monitör ile ekran kartının bağdaşı varmıdır ben pek anlamam bu işlerden
-
Hele bi diğer parçaları çıkartın. ELinizde ne kalıyor ona göre bakalım mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X