Klavye-Mause-Mausepad Önerisi
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda 6000 TL'ye yakın bir fiyata sistem toplıyacağım fakat bilgisayar bileşenlerinin en önemlileri şahsen Klavye ve Faredir bunun yanında etkili olabilmesi için Mausepaddir şimdi bütçe farketmeksizin bana klavye fare ve mausepad önerebilecek usta kişiler var mı?
• Günde ortalama 9 saat oyun oynıcağım
• Dizi Film odaklı bir kişi değilim.
• ARKADAŞLAR YORUM YAPMADAN ÖNCE TEK RİCAM 4'TEN FAZLA MARKA KULLANMIŞ VE DENEYİMLERİ EN ÜST SEVİYEDE OLAN BİLGİLİ KİŞİLER YORUM YAPSIN, 2-3 VİDEO İZLEYİP GELEN KİŞİLER YORUM YAPMASIN! RİCA EDİYORUM
Monitör Önerisi
Merhaba, yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum sistem için ayırdığım bütçe 6000 TL civarı AMD İşlemci ve Ekran Kartı kullanacağım fakat bir sıkıntı var benim için bilgisayarın görünüşü değil monitörün görünüşü ve özellikleri çok önemlidir yani ben ortalam 144Hz bandını geçmiyecek şekilde alabileceğim Full kalite üzerine yazılmış ve görünüşününde iyi olduğu bir monitör istiyorum çoğunluk olarak oyun oynıcağım, oynıcağım oyunlar: Gmod, Rust, ETS2,Minecraft,CSGO,Arma 3
Bilmenizde fayda var;
• Günde ortalam 9 saat bilgisayar başında geçireceğim.
• Full oyun odaklı olacağım
• Dizi ve film izlemiyeceğim
• Bilgisayar sistemiyle eş çalışssın
Monitör için bütçem: 2000-3500 Arasıdır
•LÜTFEN MONİTÖR ALANINDA USTALAŞMIŞ KİŞİLER YAZSIN, İNTERNETTE 2-3 VİDEO İZLEYİP GELMEYİN! RİCA EDİYORUM
...
...
...
..
Monitör önerisi (USTALAR GELSİN LÜTFEN)
Arkadaşlar ben 4500 tl gibi bir fiyata pc toplayacağım pc nin pek önemi yok oynıcağım oyunlar inanılmaz düşük grafiklerde çalılabiliyor o yüzden fakat ben görüntüm on numara olsun istiyorum bana önerebileceğiniz en iyi monitör hangisidir
MONİTÖR KONUSUNDA FOSİLLEŞMİŞ KİŞİLER YORUM YAPSIN LÜTFEN!!!
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 531 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware