Şimdi Ara

Monitör oyun oynarken uykuya alıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar monitor oyun oynarken 5-10 dkika sonra enterin sleeping mode a giriyor.ama kasa çalışıyor.Veya internet üzerinden harhangi bir oyunu oynarken tam ekran modunda açarsam yüne aynı şeyle karşılaşıyorum.Pc nin güç kaynağı yandığı için bilgisayarcıya değiştirttim ve aynı zamanda format attırıp içini temizlettim.Format atmadan önce oynadıgım oyunları şuan oynayamıyorum uyku moduna alıyor çünki.
    İşletim sistemi : windows xp pro versiyon 2002 sp3

birde format attıktan sonra esedi kurdum ve 150 tane virüs buldu.. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• sistemini ve aldıgın güç kaynagını yazarmısın güç kaynagın yetmıyor ola bilir
  • inter(R) Pentium(R) D Cpu 3,42 Ghz 1 gb ram 256 mb ekran kartı ATI

Everese 230V yazıyor güç kaynağında

regular- 230V peak-280V yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The senator -- 30 Haziran 2011; 17:49:26 >
  • evet yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen çok önemli yazım heba oluyo tüm yıl boyunca bunu bekledim ben...
  • .......
  • O sistem ne kadar harcar net birşey diyemesem bile 230w verebilen bir güç kaynağı markası bir de everest olunca 230w bile verebildiği kesin değil. Bence daha güçlü bir güç kaynağıyla değiştirin çünkü bu bilgisayarcılar adam gibi güç kaynağı takmıyorlar. Benim de başıma eskiden böyle birşey gelmişti adamın taktığı güç kaynağı yetmediğinden işlemci ısınıp bilgisayara reset atıyordu. Böyle cins sorunlar çıkarabiliyor yetersiz psular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

O sistem ne kadar harcar net birşey diyemesem bile 230w verebilen bir güç kaynağı markası bir de everest olunca 230w bile verebildiği kesin değil. Bence daha güçlü bir güç kaynağıyla değiştirin çünkü bu bilgisayarcılar adam gibi güç kaynağı takmıyorlar. Benim de başıma eskiden böyle birşey gelmişti adamın taktığı güç kaynağı yetmediğinden işlemci ısınıp bilgisayara reset atıyordu. Böyle cins sorunlar çıkarabiliyor yetersiz psular.

sağolasın kardeşim en iyisi psu yu değiştirmek o zmn... bide 75 tl aldı o psuyu takmak için..
    Peki önerebileceğiniz bi psu markası ve voltaj değeri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The senator

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

O sistem ne kadar harcar net birşey diyemesem bile 230w verebilen bir güç kaynağı markası bir de everest olunca 230w bile verebildiği kesin değil. Bence daha güçlü bir güç kaynağıyla değiştirin çünkü bu bilgisayarcılar adam gibi güç kaynağı takmıyorlar. Benim de başıma eskiden böyle birşey gelmişti adamın taktığı güç kaynağı yetmediğinden işlemci ısınıp bilgisayara reset atıyordu. Böyle cins sorunlar çıkarabiliyor yetersiz psular.

sağolasın kardeşim en iyisi psu yu değiştirmek o zmn... bide 75 tl aldı o psuyu takmak için..
    Peki önerebileceğiniz bi psu markası ve voltaj değeri varmı?

arkadaş hiçmi araştırmadın psu nedır ne işe yarar kaç paradır.
    af edersin ama o psuyu ben bedavaya verdım forumdan bi arkadaşa az araştırsanızda böyle ınsanları zengin etmeseniz ben fsp 500 w 100tl verdim ne yaptın sen

• olmuşla ölmüşe çare yok kardeşim ne yapalım. Sizce bu sisteme en hesaplı ve en iyi şekilde çalıştıracak bi psu marka ve modeli verirseniz çok mutlu olurum..
  • xp de nereden yapıldığını bilmiyorm ama win7 de güç ayarlarnda gelşmis secenklere tıklynca ekranın kapanması için beklenecek Süre var onu 0 yapıom kapanmıor,bendedede oluodu
  • çok denedim onu olmadı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.