Şimdi Ara

Monitör problemsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc toplamaya karar verdim daha önceden bir tane planlamıştım ama ondan vazgeçtim hem pahalı hem de GTX 1070 li toplamak dedim:

Intel Core i5-6600K Skylake 6M 3.5Ghz 1151
    MSI Z170A Gaming M3 D4 2133Mhz ATX 1151
    Kingston HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz CL13
    Toshiba 2TB 64MB 7200Rpm
    Samsung 850 Evo 250GB 540/520MB
    Corsair Carbide 650W
    Bir de GTX 1070

MONİTÖR
    Asus VX24AH BK

Sorum şu: 1440p almak istiyorum monitörü.
    Bu monitör iyi midir?

İçime sinmeyen 5ms gecikmesi olması.CS gibi rekabetçi oyunlarda çok büyük sorun olur mu?

Eğer düşük çözünürlükte oynarsam gecikme azalır mı aynı mı kalır?

Monitörde display port yok VGA ile bağlanmak sorun olur mu?

Ne gibi farkları var VGA/Display Port?

Bu fiyata daha iyi özellikli bi şey bulabilir miyim?

Biliyorum çok soru sordum ama bu siteye güveniyorum daha önceden bir başlık açmıştım çok yardımcı olmuştunuz. Teşekkürler

Aynı zamanda toplama bilgisayarıma da eleştiri alabilirim

• Ben de 5 ms Asus panel kullanıyorum , VX de kullandım MX de kullanıyorum , gecikme süresi daha önce kullandığım 1ms AOC monitöre kıyasladığımda fark edilebilecek kadar bariz kabak gibi ortada değil , ancak tabi ki hızlı hareketlerde 1ms panellere göre gözlerinizle devamlı ararsanız hafif bir izlenme görebilirsiniz , ben BF 4 , COD serileri gibi hareketli fps oyunlarında fark edilebilecek kadar ghosting e denk gelmedim , VX,MX modelleri alacaksan ciddi oranda ışık sızmalarını göze al bu arada , en büyük potansiyel problem o olacaktır.

Seçtiğin ekran güzel , Full HD 25" MX ekrana 1100 lira verdim , şimdi bakıyorum VX24 de hemen hemen aynı fiyata ve 2k ! ne diyelim sağlık olsun... :D Almanı tavsiye ederim , IPS panel + 2k çözünürlük rekabetçi fps oyunları da dahil bence işinizi görecektir. GTX 1070 de zaten 2k yı rahat götürecek bir kart , sadece CS:GO için zaten böyle bir yatırım kesinlikle yapılmaz bunu da hatırlatayım son olarak , parçaların dengeli ve uyumlu sadece HDD yi 2 TB Seagate model ile değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 14 Haziran 2016; 2:40:47 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Tabiki de CS:Go oynamak için almıyorum bu bilgisayarı . Ama arkadaşlarla beraber ara sıra oynarım. Monitörü ama herhalde almayacağım çünkü display port yok . Hdmi ve VGA kablolarının durumu da bilgisayar gaming için uygun değil. Şu anda izliyorum piyasayı bakalım ne alırım bilmem artık. Daha zaten var GTX1070 in çıkmasına İyi bir 2k monitör çok pahalı. Belki Full HD 1ms 144hz almayı düşünüyorum.
    Not: BAşlığı da yanlış yere açmışım ama çaktırma daha acemiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.