Şimdi Ara

Monitör, Receiver, DVI to HDMI, HDCP (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG SyncMaster™ 226BW 22" Monitör; S-link SLX-M999 HDMI v1.4 TO DVI-D dual-link 24+1 Kablo ile SONY DVP-NS718H 1080p HDMI DVD Player ve GoldMaster DTV-20000 HD Dijital D-Smart Uydu Alıcısından görüntü alıyor, fakat GoldMaster PVR-90800 CR HDMI Dijital Uydu Alıcısı algılıyor fakat görüntü yok. HDCP (Yüksek Bant Genişliği Dijital İçerik Koruması) ile alakası olabilir mi. Yardımcı olursanız sevinirim.

• centilmen53 C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bahsettiğin yöntemle yalnızca HD yayın alabilirsin. Oysa bahsettiğin ikinci cihaz SD bir cihazdır. HDMI girişi koymuşlar ama maksat sadece kafa karıştırıp cihazı sattırmak. Bir uydu alıcının HD receiver sınıfına girebilmesi için hdmi girişine sahip olması yeterli değildir. DVB-S2 tuner içermesi ve tabii ki buna uygun diğer donanımları da bulundurması gerekir.
  • Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. GoldMaster PVR-90800 cihazı geri verip DTV-20000 almalıyım. Mevzuya bende bugün uyandım, PVR-90800 cihazı Teknosa'dan 3 gün önce almıştım. 7 gün içerisinde koşulsuz iade edebilme hakkım olmasına rağmen benden iade nedeni istediler ve onay sürecini beklememi rica ettiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.