İyi günler arkadaşlar ben geçen ay bir playstation 3 aldım bunu televizyon ekranına bağladığım zaman komutları geç algılama sorunu yaşıyordum öğrendiğim kadarıyla input lag nedeniyle bu sorun oluşuyormuş ben de pc monitörüme bağlayayım dedim ancak hdmı-vga kabloyu aldım ve taktığım zaman da öğrendim ki bunun gerçekleşebilmesi için hdcp denilen bir özellik olması gerekiyormuş monitörde şimdi ise eskiyen monitörüm ve bu nedenden ötürü yeni bir monitör alacağım sorularım şunlar olacak: 1-)Yeni aldığım monitör hdmı girişli olsa bir özellik aramaksızın ps3 monitöre bağlanabilir mi? 2-)hdcp özelliği dvı ile aynı şey mi? 3-)Hangi monitör input lagı en düşük olandır yani hangisi oyun oynamaya en elverişlidir tavsiyelerde bulunabilir misiniz? Philips marka tercih ediyorum philips'in input lagı düşük müdür? Biraz baktım monitörlere sizce şu nasıl: PHILIPS 24" 240P4QPYNB/00 GENİŞ EKRAN IPS LED MONİTÖR Monitör Tipi IPS-LED Ekran Boyu (inch) 27 inch Tepki Süresi(Ms) 14 Çözünürlük 1920 x 1080 Parlaklık 250 cd/m2 Dinamik Kontrast 20.000.000:1 Ekranda Multimedya 4X USB Monitör Bağlantısı HDMI Hdmi Bağlantı Sayısı 3 Görüntü Formatı 16:9 Ekran Renk Sayısı 16.7M Piksel Aralığı 0,311 x 0,311 mm İzleme Açısı 178º (Y) / 178º (D), C/R > 10 / 3D İzleme açısı: 60º, 3D CT < 10 Etkin İzleme Alanı 597,9 (Y) x 336,3 (D) mm Normal Kontrast Oranı 1000:1
Sonicman arkadaşımızın incelemesini yaptığı monitöre bakabilirsin ben de o monitörün 3d lisini kullanmaktayım çok memnunum