applied materials MAX OLED Solution https://www.appliedmaterials.com/eu/en/product-library/max-oled-solution.html#carousel-992b01c000-item-c2de3db0b2-tabpanel< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 26 Kasım 2024; 10:29:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OLED & MiniLED Monitör Seçimi 2025 (61. sayfa)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159529667
theEnduranceyoutube4K OLED vs Mini LED Monitor in HDRhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=jhrLK3UeTrANEPAL GAME STREAMER youtubeSamsung Odyssey G8 OLED vs Odyssey Neo G8 Mini LED: Which 32" monitor is the ultimate choice for gaming and productivity? In this video, we pit the Samsung Odyssey G8 32" OLED against the Odyssey Neo G8 Mini LED to find out which monitor reigns supreme. From stunning OLED visuals to the advanced Mini LED backlighting, we compare: Display quality and brightness Gaming performance and refresh rates Color accuracy and HDR performance Build quality and features Whether you're a gamer, a content creator, or just someone looking for the perfect 32-inch monitor, this detailed review will help you make the best choice! Samsung Odyssey Neo G7 Samsung Odyssey G7 Gaming Monitor Comparison Samsung Neo G7 vs Odyssey G7 Neo G7 vs G7 Gaming Monitor Review 240Hz Gaming Monitor QLED Gaming Monitor Curved Gaming Monitor 1440p Gaming Monitor Monitor Refresh Rates Gaming Monitor Features Samsung Monitor Comparison Best Gaming Monitors Gaming Monitor Buying Guide Gaming Display Technology Gaming Monitor Specs Gaming Monitor Performance Samsung Odyssey Series HDR Gaming Monitor #Gaming's Biggest Tragedy: The Rise And Fall Of Diablo 4 #The ULTIMATE Aerial Car Control Guide in Rocket League #Building My New PC | White Aesthetic, RTX 4080, Intel i9 ✿ #DSP Begs Doody For A Favor And Extend An Olive Branch To Kat. Maybe This Will Stop The Divorce? #How To Hack 2DS & 3DS And Update To FW 11.17 | 2023 Guide #제일 예쁜 ITX 케이스로 조립해주세요 (프렉탈디자인 테라) #Odyssey OLED G9: Official Introduction | Samsung #✨TWO OF THE BEST 4K GAMING MONITORS 🔥 SAMSUNG ODYSSEY NEO G7 and G7 #Samsung Odyssey Neo G8 vs Neo G7 - Don't Buy The Bad One! #Odyssey G7 Vs NEO G7 Should You Upgrade? #Introducing The Odyssey Neo G7 Gaming Monitor | Features & Specs | Samsung UK #Odyssey G50A Vs G70A Samsung Next Gen Monitors LG IPS Vs Innolux IPS Battlefield 2042 📌 Key Features Covered: Odyssey G8 OLED’s true black and vibrant colors Odyssey Neo G8’s incredible brightness and contrast Gaming response times and immersive features 🎮 Let us know your favorite in the comments: G8 OLED or Neo G8 Mini LED? Don't forget to LIKE, SUBSCRIBE, and hit the BELL ICON for more tech comparisons and reviews! #SamsungOdysseyG8 #NeoG8MiniLED #OLEDvsMiniLED #GamingMonitorshttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=-oixU5zKzZw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 26 Kasım 2024; 23:1:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sonuna kadar mini led
-
Bu videoda miniled daha başarılı sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oled monitörlerin parlaklığı düşük güncel oled tv lere göre (onlara kıyasla)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 26 Kasım 2024; 22:30:37 >
Şuanki parlaklıklarla oled monitor alınmaz.Çok karanlık oled monitorler
Böyle birşey yok standart monitör gibi
MiniLED ile OLED parlaklığını karşılaştırmayın
-
2025 yılı çıkascak oled monitörlere dair tüyo var mı hidayet bey amca, şu modelden çok ümitliyim oled monitörün pek çok dezavantajlarını yok etmiş bir model diyeceğiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi francisco77 -- 26 Kasım 2024; 23:6:2 > -
youtube欢迎观看本频道,如果喜欢请请阅,并开启小铃铛。https://youtube.com/playlist?list=PL5QYjuquB6TimMVfzM2Fk6HOh8VJqCDuA&feature=shared
Ben zaten Oled monitör de parlaklığı kısıyorum gözümü ağrımasın diye
Samsung Neo G8 32 miniled nasıl sizce
Bu kavis monitörün bütün güzelliğini bozuyor Ürün şekil olarak tüplü monitör görüntüsü veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Kasım 2024; 0:1:36 > -
Birader, sende ciddi japon fetişhi seziyorum ama hadi hayırlısı monitör bahane gibi geliyor
-
Hacı, ardaya projektör versen bir tane daha ister. adam parlaklık hastası.
Uzun süre G8 oled kullandım, onda %50 maksimum parlaklık. %30 olarak kullandım bana gayet yeterli geliyordu. Ama tabi yer yer yüksek parlaklığı arıyorsun. oledlerde ısınmadan kaynaklı yanıklardan dolayı yüksek parlaklıklara çıkamıyorlar.soğutma teknolojilerini ilerletmeleri gerekiyor.bizler düşük parlaklıkta kullanabilen kişiler olarak avantajlıyız bu konuda :)
-
O zaman ben setubumla devam, Samsung elmas gibi monitör yapmış cidden bakmaktan kendimi alamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 27 Kasım 2024; 0:20:49 >
Parlaklık kavramını herkes yanlış anlıyor
100 wattlık lamba diğeri 1 wattlık lamba gibi düşünün
100 watlık lambadan 30 tane koyun
1wattlık lambadan 1000 tane koyun
hangisi gözü yorar
1000 - 3000 nitlik ürünler MiniLEDdir
250 - 650 nitlik ürünler standart panel
600 nitlik standart panelmi gözü yorar 1500 nitlik panel mi gözü yorar
-
Nerden aklına geldi konuda ki önceki videolardan mı
Yanan 34" oledinden sonra monitörsüzlük başına vurdu olarak yorumluyorum bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 27 Kasım 2024; 1:40:5 >
Teknik detaya girersek işin içinden çıkamayız. wattın tek başına bir anlamı yok, lümen önemli burada.
Monitörde bahsi geçen nitlik parlaklık zaten çok küçük bir alanda izlenen ışığı işaret ediyor. Tam ekrana vurunca zaten düşüyor. Diğer yandan kimsenin monitörleri %100 kullandığını düşünmüyorum. Diğer yandan herkesin gözlerinin hassasiyetide farklıdır, monitörü kullandıkları mesafe ve süreleride farklıdır.
Burada aynı nitte iki monitörü ele alsak,birisi oled diğeri led olsa led olan gözü daha çok yoracaktır diye tahmin ediyorum. çünkü oleddeki ışığın sönümlenmesi kısılma değil, kapatılmadan oluşuyor.
Aslında burada gözü etkilen sebep şu bahsi geçen mavi ışık olayı,sadece gözü bırak beyni, hormonları etkiliyor. Lakin onda da en kral monitörde açsan görüntünün içinden geçiyor. Ben daha mavi ışık filtiresini açıpta memnun olduğum bir monitör görmedim.
O yüzden uygun mesafeden, uygun sürede kullanmak ideal olacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar oled moniförde ps5 bağlantısı için özellikle tavsiye edebileceğiniz kaliteli hdmi kablo hangisidir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
KabelDirekt HDMI 2.1 (ikili alımda kargo bedava)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Kasım 2024; 13:2:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X