Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.718
Cevap
67
Favori
68.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160011469

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160284401

Atw polarizer içermeyen ips mini led lcd modelleri direkt kafadan eleyin, beklentiniz yüksek olsun.

Premium ürün kategorisinde olabilmesi ve o yüksek fiyat bandları için görüntülenen içeriği sahneyi mahveden glow kabul edilemez.

KONU SİLİNEBİLİR
    KONU SİLİNEBİLİRletmegooglethat.com
    Atw Polarizer
    https://letmegooglethat.com/?q=atw+polarizer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 28 Aralık 2024; 20:40:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Ülkemize gelmeyecek bu orası net kesin

Lakin fiyatı iyi mini led lcd tarafında kaliteli ürün ne varsa hep hepsi dışarda çinde veya bazı avrupa ülkelerinde satışta.

Ülkemize üvey evlat muamelesi aynen tam gaz devam KONU SİLİNEBİLİR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 24 Aralık 2024; 21:22:28 >
  • arda505 kullanıcısına yanıt

MiniLED olmasa insanlar kesinlikle OLED alır

Dağıtıcı firma Miniledi 250 dolara getirmek varken sorunlu OLED i 350-400 dolara getirmek akıl işi değil (kalitesiz donanımı yazılımla kaktıran Asusun başı 1-2 yıl sonra belaya girecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Aralık 2024; 19:2:42 >
  • bixsi kullanıcısına yanıt

Maalesef ben bunu alamadım curved monitor sevmiyorum. Flat olsa alırdım

oled monitorlerde yanma sorunu var mi? Almanya'da yasiyorum ama burada da pek miniled monitor yok gordugum kadariyla. 27 inc 2K monitor almak istiyorum, oledlerden uzak mi durmaliyim suan?

Anladım, dp 2.1 maliyeti 300-400 dolar mı? Hadi çoğu monitörde gerek yok ama premium sınıflarda, dsc gerektiren her kombinasyonda teknolojisi varsa kullanmaları lazım. İşe yaramaz ışıklandırmalar, monitörün götünün(argo konuşacağım, 10 kişisinin 8nin işine yaramayan bu tasarıma insan niye uğraşır anlamış değilim. Kim kahvesini alıpta monitörün götünü çevirip bakıyorda feyz alıyor :)) ) tasarımı, bilmem usb destekleri(kasalarda elli tane usb çıkışı var. bilgisayar bu, elinin altında duruyor kasalar zaten. senelerdir bu durumu göre göre insan birazda duyarsızlaşıyor aslında :)

Mesala beklediğim model asus 360lığında dp 2.1 yok, hdmı 2.1 var. aynı modelin dp 2.1 kim bilir ne zaman gelir.elimde sağlam monitör yok. mecbur 30-40k verip alacğaız. işin birde bu yüzü var tabi.

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

LG 27GX790A 25 Aralıktan sonra dağıtıma başlayacaklar ilk çıkış fiyatı 999 dolar 2-3 ay sonra 800 dolara düşer

• Ces fuarını merakla beklediğim bir konuda bu ekran olayı.Umarım dp2.1 li modeller bol bol görürüz.hdmi 2.2 li modellerde tanıtılacaktır muakkak.Bunlar 2025 de çıkarmı pek olası durmuyor.

• İnanılmaz amd bir soru soruyorum, kaç kere sordum kimse yanıt vermiyor grup "yönetici"si dahil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanık garantisi sunan modellere yönelin.

Oledi kullanamayacak kadar strese girmeye kapılmayın, alın kullanın güncel premium oled tvler kadar hdr başarımı sunamasalarda görüntü kalitesinin keyfine varın zevkini çıkarın.

Oledin yanığı eğer olede geçmemek için tek sebebiniz ise aklınızdan çıkarın, zira daha dayanıklı olacağı bilinen söylenen nanoled ( qdel ) için uzun zamanlı senelerce beklemeyi göze almanın mantığını takdirine bırakıyorum değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 17 Mart 2025; 4:50:53 >
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. 34 inç ips alırım diye çıktım yola, ama 21:9 oran kullanmak %20 performans kaybı yapacağını öğrendiğim için 27 inç oled e kaydım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Şubat 2025; 12:34:53 >

herkese cevap verdin benim sorumu öylece bıraktın,kırıldım gücendim sana yenerim

• francisco77 F kullanıcısına yanıt

sorun nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Aralık 2024; 23:28:41 >

bu yıl pg32ucdm nin gelişmiş versiyonu şu özelliklerle gelir mi acaba?

-2.1 dp

-kolay temizleme

-güneş ışığında çok düşük yansıma

-5 yıl burn in garantisi

-360hz

-800nit parlaklı

-12bit

• francisco77 F kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Şubat 2025; 12:35:9 >

Kolay temizleme derken yanlış anlamadıysam oled panel bakımını değil ekranda kullanılan kaplamayı yani ekranı kolayca rahat silmeyi kast etti.

Monitörlerde micro led ihtimali çok zor en azından kısa süreli vadede, günümüzde daha tvlerde bile yaygın popüler değil.

Son gelen haberlere ve çıkan bilgilere göre ilk satışta qdel (nanoled) ekranları daha erken göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 26 Aralık 2024; 6:46:39 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.