Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.700
Cevap
70
Favori
65.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kavis rahatsız etmiyorsa G8 i alın Miniled 4k 32" o bundan yeni. Rtings de incelemesi var.

• Guhong01 kullanıcısına yanıt

Maksat yardım, yanlışa düşüp edge lit ips alırsın falan aman derim uyarmak gerek KONU SİLİNEBİLİR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 29 Aralık 2024; 14:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda505 kullanıcısına yanıt

adamsin. sen yine yaz da geride kalinca baskalari okuyamaz. muhtemelen oled alicam zaten, her gun hevefim degisiyor, suan samsung g8 yonunde ilerliyorum. benim serzenisim ips i ovmek degildi, yillarin teknolojisi ve telefonlarda olmasa da hala cogu laptopta kullanilan ve kullanilmaya devam edecek bu teknolojiyi yermek ve hatta alacaklara "essek" demek biraz "essek"ce

Sorun yok mesaj linklerini yönlendirme yapıyorum sık kullanırım.

Edge lit ips görüntü kalitesi beklentisi olan kişiyi üzer, işin aslını gerçeği içli dışlı olup az

biraz araştırma yapanlar görüyor zaten söylediğini açıklamana gerek yok aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 29 Aralık 2024; 17:2:53 >
    Yardımcı olmaya çalışayım fakat ben G8 kullanmıyorum G60SD kullanıyorum her zaman yüksek HZ taraftarıyım.

G8'in tek özelliği geniş ekran olması. Ekranı parlak, 175 Hz, arkadaki portların hepsi mini boy (neden???) renkler G6'dan kötü fiyatı da 360 Hz G6 OLEDin fiyatını göze aldığımızda uygun durmuyor. Özellikle geniş ekran istenmiyorsa G6 almak çok daha mantıklı.

G6'nın ekranı mat ama üstünde ekran koruyucu bir plastik geliyor onu çıkarmadım ekran parlak görünüyor şuan, bunu yapma sebebim mat ekrana ışık yansıdığı zaman bütün ekrana dağıtıyor

KONU SİLİNEBİLİR

bazen de ekranda kendimi görmekten yorulup çıkarasım geliyor plastiği, tamamen tercih meselesi olarak görüyorum bu mat parlak kavgasını.

Tek bir gerçek var ki monitör kaplaması parlaksa o ekranı temizlemesi çok zor ve çok kolay çiziliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 55" Odyssey Ark G97NC (2. Nesil) sizce nasıl ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Evet bu daha iyi bir modele benziyor ama 25 bin lira. Öneri için teşekkürler.

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Ekranın büyük olması çok büyük bir seçenek benim için
    Bunun yanında samsung monitörün ses çıkış seçenekleri çok zengin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dvoca kullanıcısına yanıt

Kullanışlı olmaz monitörle iyi askerlik yaparsın istikamet sağa sola ...

Ben zaten öyle bişey demedim ki mesajımı doğru okumadınız sanırım

Alakası var.

Polarizer bulunduran Parlak Woled - Mat Woled karşılaştırmalarını içeren resimlere vb bakabilirsin.

Yok bakmayacağım diyorsan

Önceki mesajlarım gibi Tekrardan görseller atayım mesajlarıma benzer şekilde yine yeniden konuya.KONU SİLİNEBİLİR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 30 Aralık 2024; 4:48:51 >
  • AW3423DWF ve S34BG850SU arasında gidip geliyorum, yorumlara talibim

• MSI 26.5” MAG 271QPX ile MSI 26.5” MAG 271QPX E2 arasında Hz dışında fark var mı? Yoksa E2 olanını almayı düşünüyorumda ?

• @bjkyener

AOC Q27G4XM

KONU SİLİNEBİLİRwww.panelook.com
    104.247.172.61 - Please verify yourself to continue
    https://www.panelook.com/ME270QHB-NM1-Z941_BOE_27.0_CELL_overview_65283.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 1 Ocak 2025; 3:41:54 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.