Şimdi Ara

Monitor secimi [BENQ FP222WH 22' 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR SİYAH HDMI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Monitor secimi [BENQ FP222WH 22' 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR SİYAH HDMI]

Sınırsız Dijital Yaşam - –FP222WH geniş ekran
    BenQ FP222W H size geniş ekranı ile sınırsız bir dijital yaşamın kapılarını aralıyor. Yeni jenerasyon dijital girişi HDMI ve DVI ile çift giriş imkanı sunuyor. Mükemmel resim kalitesi, 5ms tepki süresi ile, yüksek kontrastı ve parlaklığı ile sizin dijital dünyadaki yeni partneriniz olacak.

Dikkat çeken görüntü performansı
    1680 x 1050(WSXGA+) çözünürlük ve 22" boyutuyla ile, FP222W çarpıcı, keskin ve son derece detaylı bir görüntü sunuyor. Geniş ekranın getirdiği tüm artılara sahip olan FP222WH ile 2 uygulamayı kolaylıkla aynı anda kullanarak, iş ve eğlence verimini arttırıyor. Standart 4:3 formatlı monitörlere göre size çok daha verimli bir görüntü alanı sunabiliyor. Hem eğlence hem iş dünyasında tüm beklentilerinizi yerine getirebilen FP222WH, Windows Vista Home Premium ile %100 uyumlu.

5ms tepki süresi deneyimini yaşayın
    BenQ FP222W 5ms hızlı tepki süresi ile çok akıcı video performansı sunuyor. Filmlerdeki çok hızlı aksiyon sahnelerinde ve süratlı tüm oyunlarda, çok net, akıcı ve kusursuz bir görüntü performansı sağlıyor.

Senseye+Photo Teknolojisi
    Senseye+Photo Teknolojisi ile çok daha yüksek renk kalitesi, yüksek kontrast, daha fazla detay ve görüntü performansı sunuyor. Bununla aynı zamanda daha tutarlı sRGB renk gamut sağlayarak, yüksek bir resim kalitesi elde ediliyor.

Sadece PC'' nizi bağlamakla kalmayın.
    HDMI girişi sayesinde, sadece bilgisayarınızı değil aynı zamanda diğer elektronik cihazlarınızıda bağlayabilirsiniz. DVD oynatıcı, oyuın konsolları gibi elektronik cihazları HDMI girişinde direkt olarak bağlayabilir ve 720phigh-definition video formatında kullanabilirsiniz. Sadece 1 tuş ile bilgisayar ve elektronik cihaz arasında geçiş yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Ekran Boyutu : 22" geniş ekran
    Renk : Siyah
    Çözünürlük 1680 x 1050 (WSXGA+)
    Nokta Aralığı 0.282
    Parlaklık 300 cd/m2
    Kontrast Oranı 700:1
    Tepki Süresi 5ms
    Görüntü Alanı 473.76 x 296.1(mm)
    Renk Sayısı 16.7 milyon
    Görünüm Açısı 170/160
    Giriş Bağlantıları D-Sub / DVI-D/ HDMI
    Yatay Frekans 30 - 82 (KHz)
    Dikey Frekans 56 - 76 (Hz)
    Video Bant Genişliği 25 - 165 (MHz)
    Renk Derecesi Reddish/Normal/Bluish + kullanıcı modu
    Güç Tüketimi 49W (max)
    Güç Temini Dahili
    Hoparlör -
    Özellikleri BenQ Senseye+Photo Teknolojisi
    Vesa Duvara Montaj (100 x 100 mm)
    i-Key
    Kensington Lock
    Ayarlar Tilt -2/22
    Aksesuarlar (dahil) : VGA ve DVI kablo

Bu monitörü almayı düşünüyorum fikirlerinizi almak istiyorum sizce iyimidir ? film hastasıyım aynı zmanda oyun ona göre değerlendirin arkadaşlar

forumu arattırdım ve bi kac sey gordum yawzılar fakat biri kötülerken biri çok begeniyor anlayamadım :S adam gibi alıp kullanan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PariaH -- 9 Mart 2008; 18:44:00 >

• Bu monitörü yaklaşık 5ay kullandım. Bence gayet güzel bir montör. Pişman olmazsın.

Ancak birkaç gün önceki vatan bilgisayarın kampanyası ile birlikte X2200 aldım. Harika bir monitör. Eğer imkanın varsa X2200 al derim.
    Vatan bilgisayarda hemen yanında Samsung 2232, Philips ve Lg nin bazı modelleri vardı. Karşılaştırma imkanı buldum yani. Bana göre hiçbiri X2200 ın yanına bile yaklaşamaz görüntü kalitesi olarak.
    Tek kötü yanı plastik kalitesi ve estetiği Samsung kadar iyi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.