Bildirim
Monitör Seçimim Hangisi Olmalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Bence 60hz monitöre 600tl vermek yerine 1000tlye 144hz ASUS almak daha mantıklı forumda bir arkadaşımız satıyordu araştırırsanız bulabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 lira biraz aşıyor hocam ya :D 600 verene kadar diyoruz ama arada 400 lira fark var -
BenQ nun tasarımlarını sevmiyorum kardeş ya tasarım olarak belirttiğim 2 model hoşuma gidiyor bide samsung un var ama onlarda 5ms işimi görmez biraz sönük kalır benim kullanıma -
Samsung S24D300H.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tepki süresi 5 ms hocam yaramaz bence -
Bir monitörü sadece tepki süresine göre değerlendirmen, monitörden anlamadığını gösteriyor. -
Monitörden çok detaylı bi şekilde anlasam burda yazmazdım hocam ilgin için teşekkürler :) AOC yi aldım. Geçmiş hafta... 2 tane ölü pizel oldugu için iade ettim ve yenisi geldi şuanlık memnunum. -
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X