Şimdi Ara

Monitör seçiminde yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar..23 inç bi monitör almayı planlıyorum fakat tüm markaları kıyasladığımızda genelde 23inç monitörler 700 tl civarında fakat phılıpsın 23 inç monitörü 495 tl full hd dıyor ekran kartı da gtx970 hdmı dıyor full hd monıtor de hdmı ıle aynı sey degıl mı bır de sız ne onerırsınız hangı marka daha ıyı veya hesaplı bı marka bılıyomusunuz

• dragontail27 D kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız gayet iyi. GTX 970 için bence en az 23" 1 ms gaming monitör alın.
    DVI ya da HDMI takılmayın.

Asus vp247t yada vp247h modelllerine bakabilirsiniz. H modelinde hdmi var
  • dragontail27 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın önerdiği modeller yerinde ve gayet iyi monitörler. Bütçen nedir? 1ms ve fiyat anlamında VP247T başarılı bir monitör 23.6" boyutuna sahip. +1 yıl fazla garanti mevcut.
  • merhaba benimde size önerim vp247h dahili hoparlörler sayesinde ses alabiliyorsunuz.hdmi ile hemen bütün cihazlardan görüntü aktarıp büyük ekranda 1ms tepkime süresi ile gecikmesiz oyun oynayabiliyorsunuz.
  • Teşekkürler tavsiyeleriniz için fakat phılıps 23 inç 460 tllik monitör ile bile sistem 3600 tlye geldi önerdiğiniz monitör 655 tl biraz fazla oldu ben en iyisi işlemciyi i5 6500 değil de amd fx tarafından bakıyım bi orası ucuz hemde 8 çekirdek demişti arkadaş render için iyiymiş anakartı falan zaten giriş seviyesinde h110m alıyorum ram 8gb hdd 1tb ssd 120gb ekran kartı da gb gtx970 en ucuzu :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör seçimi hakkında
    geçen yıl açıldı
    Monitör önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.